Cele mai citite
 


Suceava: Încă nouă mii de doze de vaccin antigripal vor fi distribuite de DSP în judeţ
miercuri, 14 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va distribui în judeţ alte nouă mii de doze de vaccin antigripal, după ce 6.400 de doze achiziţionate de la începutul sezonului rece, pentru campania de imunizare gratuită a populaţiei cu risc de îmbolnăvire, s-au epuizat săptămâna trecută.
Într-un comunicat al DSP Suceava remis, marţi, se arată că, deocamdată, în judeţ nu s-a semnalat niciun caz de gripă. În săptămâna 5-11 decembrie au fost înregistrate 2.657 de cazuri de viroze respiratorii şi 714 cazuri de pneumonie, dintre care 66 şi, respectiv, 95 au fost spitalizate. AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: 5.500 de doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat distribuirea în teritoriu a celor 5.500 de doze de vaccin antigripal pentru imunizarea persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire, a declarat presei, marţi, directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului încă o mie de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a primit de la Ministerul Sănătăţii încă o tranşă de o mie de doze de vaccin antigripal ce urmează a fi repartizată în teritoriu, a declarat presei, marţi, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit 12.500 doze de vaccin antigripal Galaţi, 18 oct/Agerpres/- Ministerul Sănătăţii a alocat judeţului Galaţi 12.500 doze de vaccin antigripal care au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi urmează să fie distribuite medicilor de familie, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei sanitare.
Braşov: Peste 5000 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a primit în urmă cu două zile 5600 de doze de vaccin antigripal dintr-un număr de 44.545 solicitate, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Prefectura Braşov, purtătorul de cuvânt al DSP, dr. Claudia Bularca.
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.