Cele mai citite
 


Ambasadorul SUA apreciază activitatea Spitalului Clinic Fundeni
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a evidenţiat colaborarea pe care o are cu ministrul Sănătăţii în dezvoltarea de programe de sănătate, iar referindu-se la Spitalul Clinic Fundeni, unde a participat miercuri la deschiderea manifestărilor prilejuite de Zilele Institutului Fundeni, diplomatul a evidenţiat rolul acestei unităţi sanitare în România.
În opinia sa, un spital trebuie să promoveze cele mai bune îngrijiri medicale şi să dispună de cea mai bună tehnică care să susţină calitatea îngrijirilor.
Acesta a adăugat că exemplul Spitalului Clinic Fundeni ar putea fi reprodus şi în alte spitale din România, el putând constitui un model pentru alte unităţi medicale.
Diplomatul american a făcut referire la un studiu privind atitudinea oamenilor de afaceri referitor la faptul că un obstacol important pentru investitorii străini în România îl constituie şi calitatea serviciilor oferite aici.
"Spitalele trebuie să ofere servicii mai bune pentru că asta contribuie la prosperitatea unui popor şi la o viaţă mai bună pentru generaţiile viitoare", a spus ambasadorul american.
Pacienţii trebuie să fie foarte mulţumiţi de calitatea actului medical, iar pornind de la acest lucru Mark Gitenstein a subliniat că împreună cu alţi ambasadori din Germania, Marea Britanie, Canada şi alte ţări a colaborat la elaborarea unui site care va fi disponibil în perioada următoare - medalert - unde pacienţii îşi pot posta opiniile privind calitatea îngrijirilor medicale primite.
Site-ul a fost dezvoltat folosind tehnicile reţelelor de socializare şi aici pacienţii vor putea să clasifice spitalele în funcţie de calitatea îngrijirilor medicale primite.
Diplomatul american a evidenţiat că datorită reformelor făcute cu siguranţă Spitalului Clinic Fundeni va fi clasificat printre cele mai bune, aceasta şi datorită managerului dr. Carmen Orban şi echipei sale. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România recunoaşte titlurile de calificare obţinute de medici în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA Medicii care au titluri oficiale de calificare eliberate în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA vor putea profesa în România, Guvernul aprobând marţi o ordonanţă de urgenţă privind echivalarea acestora, a anunţat ministrul Sănătăţii Raed Arafat.
BUCUREŞTI-CAPITALA HEPATOLOGIEI EUROPENE In perioada 27-29 septembrie 2012, Institutului Clinic Fundeni (Clinica de Medicina Interna), Asociatia Româna pentru Studiul Ficatului si Fundatia ”Academician Marin Voiculescu”, sub directa indrumare a Prof. Dr. Mihai Voiculescu, au organizat la Bucuresti, World Trade Center, Hotel Pullman, al XXII-lea...
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
Ambasadorul Klemm: Legea antifumat exemplifică cel mai bine procesul democratic din România Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, consideră că Legea care interzice fumatul în spaţii publice închise exemplifică cel mai bine procesul democratic din România şi susţine că această lege va duce la o Românie mai sănătoasă şi mai prosperă.
Sibiu: Ministrul sănătăţii, nemulţumit de calitatea actului medical Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a criticat, vineri, la Sibiu, pe foştii miniştri ai Sănătăţii, calitatea actului medical din spitalele din România, care, conform acestuia este mai slabă decât în Germania şi Ungaria, ministrul acuzându-i şi pe mulţi medici de familie că se limitează să consulte pacienţii...
Ministrul Bazac a infirmat informaţia potrivit căreia virusul gripei porcine ar proveni din România Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a infirmat, miercurea trecută, într-o conferinţă de presă, informaţia potrivit căreia virusul gripei porcine ar proveni din România, informaţie difuzată de o agenţie de presă şi preluată de mai multe televiziuni.