Cele mai citite
 


Argeş: Deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi cercetaţi penal şi disciplinar, în urma unei altercaţii violente
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, implicaţi într-o altercaţie violentă în urma căreia unul dintre ei a fost internat în spital şi supus unei intervenţii chirurgicale, sunt cercetaţi penal şi disciplinar.
Incidentul s-a produs în noaptea de 12 spre 13 decembrie într-o cameră de detenţie, fiind implicate persoane private de libertate care execută pedeapsa în regim de maximă siguranţă, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, inspectorul principal Raluca Dinişor.
"Personalul aflat în serviciu a intervenit şi a luat măsura prezentării persoanelor implicate în incident la medicul de gardă din Penitenciarul Spital Colibaşi, care a decis trimiterea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Medicii specialişti au recomandat supraveghere medicală pentru două dintre persoanele private de libertate implicate în altercaţie, iar cea de-a treia a fost internată în cadrul secţiei de chirurgie", a precizat purtătorul de cuvânt.
Deţinutul internat a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi este în afara oricărui pericol, urmând să fie transferat într-o unitate sanitară din sistemul penitenciar pentru refacerea completă.
Reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, aşa cum se prevede în cazul sesizării unei infracţiuni, procurorii efectuând cercetarea penală a celor trei deţinuţi. În plus, le-au fost întocmite rapoarte de incident şi sunt cercetaţi disciplinar de o comisie, care va stabili sancţiunile ce se impun. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Niciunul dintre deţinuţii implicaţi în încăierarea de la Penitenciarul Colibaşi nu a rămas internat Niciunul dintre cei 12 deţinuţi răniţi în încăierarea de miercuri seară de la Penitenciarul Colibaşi nu a rămas internat, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti constatând că leziunile suferite sunt minore şi nu le pun viaţa în pericol.
UPDATE Argeş: Conflict între deţinuţi la Penitenciarul Colibaşi, 12 au avut nevoie de îngrijiri medicale Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi au fost implicaţi într-un conflict spontan, miercuri seară, 12 dintre cei care au participat la încăierare având nevoie de îngrijiri medicale.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Conflict între deţinuţi la Penitenciarul Colibaşi, 12 au avut nevoie de îngrijiri medicale Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi au fost implicaţi într-un conflict spontan, miercuri seară, 12 dintre cei care au participat la încăierare având nevoie de îngrijiri medicale.
Argeş: Percheziţii la Piteşti într-un dosar de delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals Şapte percheziţii sunt desfăşurate luni dimineaţă în municipiul Piteşti, la domiciliile unor suspecţi şi la o unitate spitalicească, într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals.
Argeş: Viceprimarul unei comune a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri Viceprimarul comunei argeşene Hârseşti a fost transportat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri.