Cele mai citite
 


Bugetele Ministerelor Sănătăţii şi Culturii au fost aprobate de Parlament
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetul Ministerului Sănătăţii pentru anul 2012 a fost aprobat, fără amendamente, miercuri, de plenul reunit al Parlamentului, instituţia urmând să primească 5,470 miliarde lei în anul următor.
Bugetul ministerului este în uşoară creştere faţă de anul acesta, el reprezentând aproximativ 4% din PIB.
De asemenea, deputaţii şi senatorii au aprobat, tot fără amendamente, şi bugetul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional pe anul 2012, în valoare de 713 milioane de lei.
În favoarea aprobării proiectului bugetului Ministerului Culturii s-au exprimat 173 de parlamentari, în timp ce 82 au votat împotrivă. AGERPRES/ (AS - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Guvernul contestă la CCR legea care permite Ministerului Sănătăţii să acorde stimulente financiare lunare Guvernul a sesizat Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la dispoziţiile Legii pentru modificarea şi completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii şi pentru modificarea şi completarea art. 6 alin (2) din Legea 263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale...
CCR: Legea care permite Ministerului Sănătăţii să acorde stimulente financiare lunare, constituţională Curtea Constituţională a României (CCR) a respins, marţi, sesizarea Guvernului privind neconstituţionalitatea unor dispoziţii ale legii care permite Ministerului Sănătăţii să acorde stimulente financiare lunare.
Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost aprobat de Parlament Parlamentul a adoptat, joi, proiectul de buget pe 2013 al Ministerului Sănătăţii cu două amendamente - unul care priveşte suplimentarea cu suma de 5 milioane de lei prin realocare de la Ministerul Finanţelor pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul Clinic de Urgenţă "Louis Ţurcanu" din Timişoara şi...
Bugetul Ministerului Sănătăţii, avizat favorabil de comisiile de specialitate Proiectul de buget al Ministerului Sănătăţii a fost avizat miercuri, cu 16 voturi pentru, de Comisii de sănătate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Guvernul contestă la CCR legea care permite Ministerului Sănătăţii să acorde stimulente financiare lunare Guvernul a sesizat Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la dispoziţiile Legii pentru modificarea şi completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii şi pentru modificarea şi completarea art. 6 alin (2) din Legea 263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale...
Neamţ: Cazul de la Codlea este o crimă cu premeditare a Ministerului Sănătăţii, susţine deputatul Tudor Ciuhodaru Cazul de la Codlea, în care un pacient a murit în faţa unui spital închis în urma reformei din sănătate este o crimă cu premeditare a Ministerului Sănătăţii, a declarat, joi, la Piatra Neamţ, doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat al Partidului Conservator.