Cele mai citite
 


CJ Gorj a alocat bani pentru dotarea cu aparatură a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, într-o şedinţă extraordinară, rectificarea bugetului propriu al judeţului şi au alocat bani pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Potrivit preşedintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, din suma totală aprobată în urma rectificării bugetului propriu al judeţului, 331.000 lei vor merge pentru achiziţionarea de aparatură medicală pentru cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. Cea mai mare parte a banilor, respectiv 2,2 milioane lei, va fi utilizată pentru asigurarea cheltuielilor de personal.
"S-au aprobat bani pentru achiziţionarea de aparatură medicală care este necesară în secţia ATI. Este vorba despre cinci defibrilatoare în valoare totală de 145.000 lei, 14 monitoare de funcţii vitale în valoare de 113.000 lei, patru aspiratoare în valoare de 12.000 lei şi un aparat de ventilaţie în valoare de 61.000 lei. În total, suma se ridică la 331.000 lei, bani economisiţi de la investiţiile aflate în derulare la mai multe secţii ale spitalului. Pe lângă aceşti bani, s-au mai aprobat alţi 461.000 lei pentru majorarea cheltuielilor cu asistenţa socială, respectiv a serviciilor pentru persoanele cu handicap şi alţi 2,2 milioane lei pentru plata salariilor angajaţilor spitalului din Târgu-Jiu", a precizat, miercuri, Ion Călinoiu.
La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu există circa 1.200 de salariaţi, fondul lunar de salarii ridicându-se la circa 3,5 milioane lei. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Două spitale vor intra într-un amplu proces de modernizare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Spitalul de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu" din Dobriţa vor intra, anul acesta, în reparaţii capitale, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean va intra în reabilitare peste o lună Lucrările de reabilitare, modernizare şi echipare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu vor începe în aproximativ o lună şi sunt preconizate să dureze maximum 24 de luni, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu va fi reabilitat şi echipat cu fonduri în valoare de circa 20 de milioane de lei Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Gorj alături de cei ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest (ADRSV) Oltenia au semnat miercuri un contract de finanţare în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă...
Caraş-Severin: Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a primit mobilier şi aparatură medicală Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de mobilier nou şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Reşiţa.
Gorj: Spitalul de Urgenţă va avea un ambulatoriu modernizat Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, în şedinţă ordinară, proiectul de modernizare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, valoarea totală a acestuia fiind de circa 20.000.000 de lei.