Cele mai citite
 


Gorj: Peste 1.200 de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 1.200 de viroze şi pneumonii au fost înregistrate, săptămâna trecută, în rândul populaţiei din judeţ, fiind afectate toate categoriile de persoane, de la nou născuţi până la vârstnicii de peste 65 de ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian, la viroze, cele mai multe cazuri înregistrate au fost la copiii cu vârsta între 2-4 ani, 5-14 ani şi la persoanele între 15-49 ani. În total, au fost 867 de cazuri, dintre care 81 au necesitat internare pentru tratament de specialitate.
''La pneumonii am avut 402 cazuri, cele mai multe la grupele de vârstă 5-14 ani şi 15-49 ani, fiind internate 78 de persoane, majoritatea copii. Pe parcursul săptămânii trecute nu am avut raportat niciun caz de gripă, fiind vaccinate 412 persoane. Vom continua imunizarea contra gripei de sezon şi în perioada imediat următoare, dozele de vaccin existente fiind deocamdată suficiente. Dacă se vor epuiza, vom solicita altele'', a precizat, miercuri, Elena Piţian. De la începutul campaniei de vaccinare la începutul lunii noiembrie şi până în prezent au fost vaccinate peste 5.000 de persoane din judeţ, nefiind înregistrat niciun caz de gripă. AGERPRES/(AS-Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Aproximativ 1.300 de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână în judeţ Aproximativ 1.300 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în creştere comparativ cu perioadele anterioare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Peste 1.700 de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Aproximativ 1.700 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în creştere comparativ cu săptămâna anterioară, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Peste 600 de cazuri de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Peste 600 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere comparativ cu perioadele anterioare, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Circa 1.600 de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Aproximativ 1.600 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în creştere comparativ cu perioadele anterioare, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Circa 1 500 de cazuri de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână în judeţ Aproximativ 1 500 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere comparativ cu perioada anterioară, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian.
Gorj: Circa două mii de viroze şi pneumonii înregistrate în ultima săptămână Aproximativ două mii de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în săptămâna 22-28 februarie la nivelul judeţului Gorj de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), numărul crescând cu câteva sute comparativ cu perioada anterioară.