Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru asigurarea confortului termic al SJU din Drobeta Turnu Severin
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ un milion de lei a alocat Ministerul Sănătăţii pentru asigurarea confortului termic în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Roxana Bichiş.
Potrivit sursei citate, banii vor fi utilizaţi pentru înlocuirea a 600 de ferestre din lemn, a căror vechime depăşeşte 30 de ani, cu tocărie din termopan.
''Efectuând această investiţie ne aliniem normelor Uniunii Europene. În felul acesta asigurăm căldura în saloanele bolnavilor şi este posibil să desfăşurăm mai cu uşurinţă deratizările şi igienizările obligatorii'', a precizat Bichiş.
Reprezentanta SJU a mai arătat că în perioada care urmează şi uşile vor fi schimbate cu altele de termopan care vor fi dotate cu un sistem magnetic care să nu permită accesul necontrolat al anumitor persoane la bolnavi. AGERPRES/ (AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin nu există deficit de medicamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu înregistrează deficit de medicamente destinate tratării bolnavilor în ambulatoriu sau internaţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al societăţii de management Tetraedru Medical Consulting, Dorel Dumitraş.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparatură medicală de ultimă generaţie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va beneficia de 1,7 milioane de euro de la Ministerul Sănătăţii pentru procurarea de aparatură medicală performantă, a declarat luni pentru AGERPRES managerul Marinică Stoian.
Mehedinţi:Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări în valoare de aproximativ 750.000 lei În anul 2012 Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări de la diferite entităţi economice din ţară şi străinătate în valoare de 747.870 lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul Nicoleta Manu.