Cele mai citite
 


Vaslui: Angajaţii DSVSA au câştigat în instanţă tichetele de masă
joi, 15 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de angajaţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vaslui au câştigat în instanţă câte 220 de tichete de masă, aferente anului 2010, care nu au mai fost acordate de Guvern.
Potrivit liderilor de sindicat de la DSVSA Vaslui fiecare salariat al instituţiei trebuie acum să primească între 1.600 şi 1.800 de lei.
'Noi avem o hotărâre definitivă şi irevocabilă dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi avem speranţe că până la sfârşitul acestui an, angajaţii îşi vor primi drepturile câştigate în instanţă. Este vorba de o medie de 20 tichete de masă pentru fiecare din cele 11 luni lucrate în 2010, ceea ce înseamnă peste 220 bonuri valorice. Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi-a arătat disponibilitatea de a ne plăti în termenul legal sumele ce ni se cuvin. Suma totală care trebuie plătită este de aproximativ 160.000 de lei', a declarat, miercuri pentru AGERPRES preşedintele sindicatului din cadrul DSVSA Vaslui, Costel Pintilie.
Potrivit sursei citate, angajaţii DSVSA Vaslui vor solicita în instanţă blocarea conturilor instituţiei în cazul în care nu îşi vor primi drepturile. AGERPRES/(AS-Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă vor primi din nou tichete de masă Angajaţii spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui vor primi din nou, începând de luna aceasta, tichetele de masă suspendate la începutul anului, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie (CA) al unităţii.
Vaslui: Unităţi închise de reprezentanţii DSVSA în urma unor controale efectuate în iunie Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vaslui au închis o serie de unităţi, în urma unor controale efectuate în cursul lunii iunie.
Vaslui: Direcţia Sanitar Veterinară, acţionată în instanţă Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vaslui a fost dată în judecată de membrii unei familii care s-au îmbolnăvit de trichineloză după ce ar fi consumat de porc despre care angajaţii unui laborator al instituţiei au spus că nu este infestată trichinella spiralis. Oamenii...
Tulcea: Tichete de masă neacordate personalului SJU de la începutul anului Medicii tulceni participă, începând de luni, la mişcările de protest organizate la nivel naţional de Coaliţia Profesioniştilor în Sănătate, inclusiv pentru a primi tichete de masă neacordate de la începutul anului, ei sperând ca revendicările lor să găsească un răspuns practic la Ministerul Sănătăţii...
Vaslui: Mai multe focare de rabie şi leucoză depistate în judeţ Patru focare de rabie şi şase de leucoză au fost depistate de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vaslui în diferite localităţi din judeţ.
Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui Peste 100 de ASISTENTE MEDICALE de la SPITALUL Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui au participat miercuri dimineaţă la un protest spontan faţă de decizia comitetului director al unităţii sanitare de a reduce unele sporuri şi de a elimina tichetele de masă.