Cele mai citite
 


Crucea Roşie organizează mai multe evenimente pentru persoanele aflate în dificultate
vineri, 16 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează, în perioada 16-21 decembrie, mai multe evenimente menite să aducă bucurie persoanelor aflate în dificultate în preajma Sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
În acesată perioadă mai multe familii sau persoane singure vor primi pachete cu alimente în greutate de 12 kg, conţinând ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi si alte produse alimentare greu perisabile.
Această acţiune este rezultatul generozităţii oamenilor care au răspuns apelului lansat de Crucea Roşie Română de a dona alimente pentru a fi apoi distribuite prin programul Banca de Alimente.
La distribuirea pachetelor cu alimente vor participa Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române şi Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al Crucii Roşii Române.
De asemenea, persoanele cu venituri reduse vor primi tichete sociale pentru Sărbători, în filialele Crucii Roşii din întreaga ţară urmând a fi distribuite 60.000 de tichete (12.000 de carnete cu câte 5 tichete fiecare).
Marţi, 20 decembrie, la hipermarketul Carrefour Băneasa, va avea loc, începând cu ora 18,00, un spectacol de colinde şi dansuri susţinut de grupul Meloritm şi cercul de balet Arabesc de la Palatul Copiilor şi de voluntari ai Crucii Roşii Române din sectorul 4.
Miercuri, 21 decembrie, la ora 11, la reprezentanţii Crucii Roşii Române vor oferi cadouri copiilor de la două centre de plasament din sectorul 4 şi respectiv sectorul 6.
Seara, de la ora 18,00, la hypermarketul Real Vitan va avea loc un spectacol de colinde şi dansuri susţinut de grupul Meloritm, cercul de balet Arabesc de la Palatul Copiilor şi de voluntari ai Crucii Roşii Române din sectorul 4.
Invitaţi de onoare ai evenimentului vor fi Margareta Pâslaru şi Iuliana Tudor./AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie Română organizează, în preajma Sărbătorilor de iarnă, evenimente pentru persoane aflate în dificultate Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează, în perioada 16-21 decembrie, mai multe evenimente menite să le aducă bucurie persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă.
Crucea Roşie Româna distribuie alimente şi tichete sociale familiilor şi persoanelor singure aflate în dificultate Crucea Roşie Română (CRR) vine în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă, oferind pachete cu alimente de bază şi tichete sociale pentru peste 12.000 de familii, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Crucea Roşie Română ajută de srăbători persoanele aflate în dificultate Reprezentanţii Crucii Roşii Române s-au aflat vineri în vizită la familii defavorizate din sectorul 6 al Capitalei.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.