Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Angajaţii Centru medico-social din Niculeşti nu au primit salariile de trei luni
vineri, 16 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, nu şi-au mai primit salariile de trei luni din cauză că primăria localităţii nu mai are fonduri, singura soluţie fiind o alocare de fonduri de la consiliul judeţean la rectificarea bugetară.
Primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare (PSD), a declarat că a primit promisiuni de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa că banii vor veni până la sfârşitul anului 2011. Acesta a adăugat că toţi cei 31 de angajaţi ai centrului nu şi-au mai primit salariile de trei luni.
''Am înţeles şi eu de la consilierii judeţeni că promisiunea domnului Antonescu (n.r. Marin Antonescu, vicepreşedintele consiliului judeţean) a fost că se rezolvă până la sfârşitul anului. N-au bani. Trebuia să primesc de la consiliul judeţean trei miliarde de lei vechi şi mi-a dat decât unul. Pe celelalte două mi le-a dat doar pe hârtie, nu mi le-a dat în cont. Dacă mi-i dădea şi pe ceilalţi, achitam salariile'', a precizat, pentru AGERPRES, primarul comunei Niculeşti.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a declarat că nu ştie dacă problema se va rezolva până la sfârşitul anului.
''Dacă nu vine o rectificare de buget nici consiliul judeţean, nici primăria nu mai are fonduri. Sper ca până la sfârşitul anului să primească banii. Nu am nicio certitudine'', a spus Popescu.
Centrul de Asistenţă Medico-Socială Niculeşti este în subordinea consiliului local şi acordă servicii de îngrijire, servicii medicale, precum şi servicii sociale persoanelor adulte cu nevoi medico-sociale care, după caz, necesită supraveghere, asistare, îngrijire, hrană, tratament, precum şi servicii de inserţie şi reinserţie socială. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Complex de servicii sociale din Târgovişte, modernizat şi extins cu bani europeni Complexul de servicii sociale Casa Soarelui din Târgovişte va fi modernizat şi extins cu fonduri europene de aproape patru milioane de lei.
Mehedinţi: Fonduri nerambursabile pentru modernizarea unui centru de asistenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi este beneficiarul unui proiect de modernizare şi extindere a infrastructurii Centrului de asistenţă medico-socială din comuna Cujmir în valoare totală de peste 2, 6 milioane de lei.
Dâmboviţa: DSP a anchetat cazul bătrânului ajuns la Spitalul Judeţea cu larve în rănile de la picior Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a efectuat o anchetă în cazul bătrânului ajuns de la un centru social la Spitalul Judeţean Târgovişte cu larve în răni la picior, a descoperit mai multe nereguli şi a trimis concluziile Colegiului Medicilor.
Braşov: Bolnavii de la Unitatea de Pneumoftiziologie din Sânpetru, fără bani de medicamente Un număr de 85 de bolnavi cu vârste de peste 50 de ani, internaţi la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială de Pneumoftiziologie din localitatea braşoveană Sânpetru, nu au bani pentru medicamente şi materiale sanitare pentru acest an, după ce Ministerul Sănătăţii a alocat unităţii doar 707.000 de lei,...
Dâmboviţa: Centru de zi pentru copii care suferă de autism şi Sindrom Down, inaugurat la Târgovişte Un centru de zi pentru copii care suferă de autism şi Sindrom Down, primul de acest tip din judeţul Dâmboviţa, cu o capacitate de 50 de locuri, a fost inaugurat vineri la Târgovişte.
Proiect de 3,5 milioane lei pentru extinderea unităţii de asistenţă medico-socială din Sălişte Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru a semnat, marţi, un nou contract de finanţare nerambursabilă prin care se va extinde sediul unităţii de asistenţă medico-socială din oraşul Sălişte, judeţul Sibiu, proiect în valoare totală de peste 3,56 milioane lei, potrivit unui comunicat al ADR Centru.