Cele mai citite
 


Dubai: preşedintele pakistanez a fost externat din spital
vineri, 16 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele pakistanez Asif Ali Zardari a fost externat miercuri seară din spitalul american din Dubai unde a fost supus unor examene medicale în urma unor probleme cardiace şi va rămâne la reşedinţa sa din acest stat din Golf până când se va înapoia acasă, a anunţat la Islamabad un purtător de cuvânt al şefului statului pakistanez, citat de Associated Press.
Farhatullah Babar a mai declarat că "nu există nicio îndoiala" că Zardari se va îmbarca spre Pakistan, deşi el nu a putut spune când se va întâmpla acest lucru. El a adăugat că nu este sigur dacă medicii i-au permis liderului în vârstă de 56 de ani să poată călători chiar acum.

Boala de care ar suferi Zardari şi deplasarea lui bruscă în străinătate au declanşat zvonuri şi au apărut relatări în mass-media că el ar putea să demisioneze sau chiar să fie alungat de la putere printr-un puci, notează AP.

Responsabili pakistanezi au negat acest lucru, spunând că el va rămâne preşedinte al acestei ţări înarmate nuclear, violente şi instabile politic.AGERPRES/(Sorin Calciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ambasadorul României în Pakistan:Mi-am reluat activitatea; accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice Ambasadorul României la Islamabad, Emilian Ion, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că se simte bine atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic şi că şi-a reluat activitatea, adăugând că, în opinia sa accidentul aviatic din Pakistan s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice.
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...
Săndesc, referitor la Colectiv: Nu vom refuza niciun caz pentru care există indicaţie de transfer în străinătate Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Dorel Săndesc a declarat joi că nu va fi refuzat transferul în străinătate pentru niciun rănit în Colectiv pentru care există indicaţie şi acceptul familiei.
PSRO:Petiţie pentru ca românii din străinătate care nu pot face dovada veniturilor să plătească opţional CAS Partidul Social Românesc (PSRO) lansează o petiţie prin care plata CAS de către românii din străinătate care nu pot face dovada veniturilor să fie una opţională, a anunţat sâmbătă preşedintele partidului, Mircea Geoană.
Mai mult de 100 de persoane au murit în Pakistan din cauza intoxicaţiei cu un medicament dubios Cel puţin 106 de persoane au decedat în oraşul pakistanez Lahore din cauza unei intoxicaţii severe cu un medicament de producţie locală pentru prevenirea şi tratarea bolilor cardiovasculare şi care se pare că nu corespundea standardelor de calitate, transmite sâmbătă Xinhua.
Bistriţa-Năsăud: Trei bistriţeni au primit bani de la stat pentru tratamente medicale în străinătate Trei bistriţeni au primit finanţare de la stat în acest an pentru efectuarea unor tratamente medicale la clinici din străinătate, în valoare de peste 250.000 de euro, însă unul dintre aceştia a murit înainte să mai beneficieze de întregul ajutor.