Cele mai citite
 


Iaşi: Campanie de testare gratuită a plămânilor, la Clinica de Recuperare Medicală Respiratorie
vineri, 16 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ieşenii vor avea prilejul, între 19 şi 23 decembrie, să efectueze gratuit teste de spirometrie la Secţia Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din cadrul Spitalului de Recuperare, în cadrul unei campanii de testare gratuită a plămânilor.
Managerul Spitalului de Recuperare din Iaşi, Carmen Cumpăt, susţine că, în general, persoanele care vin să se testeze gratuit sunt afectaţi de o tuse care durează mai mult timp, chiar şi în perioada caldă a anului. De asemenea, o parte dintre pacienţi susţin că uneori sau în cea mai mare parte a timpului expectorează au avut mai multe răceli în ultimii ani, atât în anotimpul rece, dar şi în cel cald sau sunt fumători care prezintă dificultăţi la respiraţie şi tuse însoţită sau nu de expectoraţie.
  'Specialiştii noştri în probleme de recuperare respiratorie vă oferă posibilitatea de a efectua gratuit o măsurătoare obiectivă a funcţiei pulmonare şi educaţie sanitară privind efectele benefice ale tratamentului recuperator respirator specific de care puteţi beneficia în cadrul singurei secţii clinice de profil din ţară', a explicat, joi, la rândul său, conf. dr. Paraschiva Postolache, şefa Secţiei Clinice de Recuperare Medicală Respiratorie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sâmbătă şi duminică bucureştenii îşi pot face gratuit teste de spirometrie în Cişmigiu Sâmbătă şi duminică la intrarea din parcul Cişmigiu din Bucureşti, într-un cort sub formă de plămâni, se fac teste gratuite de spirometrie, necesare pentru depistarea BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică).
Zeci de persoane şi-au făcut gratuit testul de hepatita C, o campanie a Fundaţiei Renaşterea Aproape 70 de persoane şi-au făcut gratuit testul care identifică hepatita C, joi, în Parcul Circului din Capitală, în cadrul unei caravane de informare şi prevenire a contaminării cu hepatită A, B şi C organizate de Fundaţia Renaşterea pentru Sănătate, Educaţie şi Cultură.
Centrofarm lansează în 6 farmacii din București campania medicală de testare gratuită pentru depistarea osteoporozei Centrofarm demarează o nouă campanie medicală de prevenire și informare privind osteoporoza, în cadrul Programului Câștigă Viață. Campania se va desfășura în 6 farmacii și se adresează posesorilor cardului de fidelitate Centrofarm, care vor beneficia astfel de consultații medicale de specialitate...
Clinica de Urologie a SCJ Mureş, screening gratuit de incontinenţă urinară, campanie unică în România Şefa Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş (SCJ), profesor doctor Martha Orsolya, a anunţat miercuri, că în perioada 25-27 iunie, la Târgu Mureş va avea loc un screening gratuit de incontinenţă urinară, acţiune unică în România.
7000 de români și-au făcut până acum testul gratuit de hepatită C De la lansarea celei mai vaste campanii de testare gratuită pentru depistarea infecției cu virusului hepatitei C, peste 7000 de români au beneficiat de această analiză gratuită. Mai mult decât atât, încă patru noi laboratoare din țară s-au alăturat campaniei, la Iași, Ploiești și Baia Mare, astfel: ...
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.