Cele mai citite
 


Soţia lui Cornel Dinu, Silvia Dinu, s-a stins din viaţă
vineri, 16 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Soţia lui Cornel Dinu, Silvia Dinu, s-a stins din viaţă joi dimineaţă, în jurul orei 4, la Spitalul Floreasca din Capitală.
"Era o femeie deosebită, toată echipa a făcut toate eforturile pentru a o salva. Ultima operaţie pe care am făcut-o în urmă cu o săptămână a fost o încercare de a- i mai prelungi viaţa, din păcate fără succes pentru că avea multe afecţiuni, organice, sistemice " a declarat pentru AGERPRES , prof. dr. Ioan Lascăr, şeful departamentului de Chirurgie reparatorie şi reconstructivă a spitalului.
Silvia Dinu suferea de mai multă vreme de o formă de diabet gravă. /AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Prof. dr. Ioan Lascăr: Unul dintre răniţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare gravă Unul dintre răniţii de la Sighetu Marmaţiei aduşi la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare gravă. Acesta are arsuri de 75% din suprafaţa corpului, iar arsurile de căi respiratorii superioare îi agravează prognosticul, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr Ioan Lascăr, şeful Departamentului...
Lascăr: Numărul de decese este imprevizibil, nu putem face deocamdată un bilanţ definitiv Prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Secţiei de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca, a afirmat luni, la Guvern, că numărul deceselor în urma incendiului din clubul Colectiv este imprevizibil şi că nu mai există răniţi neidentificaţi.
Incendiu Colectiv/ Dr. Ioan Lascăr: În cazul pacientului internat la Floreasca, prognosticul rămâne rezervat Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prognosticul în cazul pacientului rănit în clubul Colectiv, care este încă internat în unitatea medicală, rămâne rezervat.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Chirurgia robotică ar putea fi utilizată în chirurgia reconstructivă la Spitalul Floreasca Tehnica de chirurgie robotică ar putea fi utilizată în perioada următoare la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Spitalului de Urgenţă 'Floreasca', a declarat prof. dr. Ioan Lascăr, şeful clinicii, cu ocazia Congresului Internaţional de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă.