Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 6.400 de persoane din judeţ s-au vaccinat antigripal
sâmbătă, 17 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 6.400 de persoane au fost vaccinate antigripal în judeţul Călăraşi.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi, medicul epidemiolog Camelia Truică, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că din datele deţinute până la această dată au fost vaccinate antigripal 6.414 persoane, dintre care 2.252 bolnavi cronici, 345 cadre medicale şi persoane salariate ale instituţiilor de asistenţă socială, 240 persoane rezidente în unităţi de asistenţă socială şi 3.577 de persoane cu vârsta peste 65 de ani.
Potrivit lui Truică, pentru această perioadă ritmul de vaccinare antigripală în judeţul Călăraşi este unul bun.
DSP Călăraşi a achiziţionat de la începutul sezonului până în prezent 6.578 doze de vaccin antigripal sezonier şi a mai primit de la Ministerul Sănătăţii la începutul acestei săptămâni încă 9.650 de doze. AGERPRES/(A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Suceava: O nouă tranşă de vaccin antigripal a ajuns în depozitul DSP O nouă tranşă de 3.360 de doze de vaccin antigripal a ajuns în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, urmând a fi distribuită pentru imunizarea personalului medico-sanitar şi beneficiarilor unităţilor de asistenţă socială, a declarat presei, joi, adjunctul instituţiei, Cătălina Zorescu.
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.
Călăraşi: Peste 3.380 de persoane din judeţ s-au vaccinat antigripal Peste 3.380 de persoane care aparţin categoriilor de risc s-au vaccinat antigripal, de la începutul acestui sezon până în prezent, la nivelul judeţului Călăraşi.
Galaţi: Peste 70.000 de persoane pot beneficia de vaccinare antigripală gratuită Judeţul Galaţi are nevoie de 71.328 de doze de vaccin antigripal, după finalizarea operaţiunii de catagrafiere a persoanelor cu risc la infecţiile gripale şi care beneficiază de vaccinare gratuită, a anunţat, vineri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.