Cele mai citite
 


Cluj: Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie va fi desemnat în cel de-al doilea tur de scrutin
sâmbătă, 17 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un al doilea tur de scrutin se va desfăşura pentru desemnarea rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, niciunul dintre cei trei candidaţi neobţinând, joi, jumătate plus unu dintre voturile exprimate la alegerile organizate pentru noile structuri de conducere în instituţia de învăţământ pentru mandatul 2012-2016.
Profesorii universitari dr. Alexandru Irimie, prorector al UMF şi director al Institutului Oncologic "Ioan Chiricuţă", care a obţinut 354 voturi, şi Constantin Ciuce, rectorul în funcţie, pentru care au votat 269 de electori, se vor prezenta în cel de-al doilea tur de scrutin, potrivit regulamentului UMF.
Cel de-al treilea candidat la funcţia de rector, prof. univ. dr. Petru Adrian Mircea, şeful Secţiei de Gastroenterologie de la Clinica Medicală I, a obţinut 118 voturi.
Alegerile pentru funcţia de rector, componenţa Senatului şi a Consiliilor celor trei facultăţi - de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară - s-au desfăşurat joi, între orele 8,00 şi 20,00, la scrutin fiind înregistrate 741 de voturi valabil exprimate din totalul de 856 de buletine de vot primite. AGERPRES/ (AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.
Cluj: Trei reprezentanţi de renume ai vieţii medicale - în competiţia pentru funcţia de rector al UMF Competiţia pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca se va desfăşura, joi, 15 decembrie, între trei reprezentanţi de frunte ai învăţământului superior medical - profesorii universitari dr. Constantin Ciuce, Petru Adrian Mircea şi Alexandru...
Cluj: Comisia electorală a UMF alege noile structuri de conducere ale instituţiei Comisia electorală a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca alege, joi, prin vot secret, structurile de conducere ale instituţiei, pentru mandatul 2012-2016.
Cluj: Noul rector al UMF Cluj este conf. univ. dr. Alexandru Irimie Noul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca este conf. univ. dr. Alexandru Irimie, directorul Institutului de Oncologie, care a fost ales, marţi, în cel de-al doilea tur de scrutin, cu 414 voturi (60,52 %) din cele 684 valabil exprimate.
Cluj: Mai mulţi candidaţi decât în 2011 la examenul de admitere la UMF 'Iuliu Haţieganu' La examenul de admitere din sesiunea desfăşurată în luna iulie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, s-au prezentat cu 200 de candidaţi mai mult comparativ cu anul 2011, situaţie ce relevă interesul în continuare crescut faţă de studiile medicale superioare...
Cluj: Aproape 20 de candidaţi au contestat punctajul şi rescanarea grilei la examenul de rezidenţiat de la UMF Un număr de 19 candidaţi au formulat contestaţii privitor la punctajul care le-a fost acordat la textul grilă sau cu referire la rescanarea grilei, la examenul de rezidenţiat desfăşurat duminică, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.