Cele mai citite
 


Laszlo Borbely: Nu va pica Guvernul în urma moţiunii USL privind comasarea alegerilor
sâmbătă, 17 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, este de părere că moţiunea de cenzură depusă de USL pe Legea comasării alegerilor nu va duce la căderea Guvernului.
Prezent vineri la Sfântu Gheorghe, Laszlo Borbely a declarat pentru AGERPRES că nu crede că vreunul din parlamentarii din arcul guvernamental va vota moţiunea.
'În momentul de faţă nu va pica Guvernul şi nu va fi, după părerea mea, niciun parlamentar din arcul guvernamental care să voteze pentru moţiunea de cenzură. Avem, chiar, nevoie de un guvern - după ce am adoptat bugetul de stat, am adoptat alte legi importante - ca să pornim cu dreptul anul viitor', a declarat liderul UDMR.
Opoziţia a depus joi moţiunea de cenzură împotriva guvernului Emil Boc, care şi-a asumat răspunderea asupra proiectului de lege privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale în anul 2012. Moţiunea se intitulează "După 22 de ani, democraţia în pericol".
Laszlo Borbely s-a aflat vineri la Sfântu Gheorghe împreună cu alţi doi miniştri, respectiv ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, şi ministrul Culturii, Kelemen Hunor, precum şi cu mai mulţi parlamentari şi europarlamentari UDMR, pentru a participa la o serie de întâlniri şi consultări cu reprezentanţi ai bisericilor istorice maghiare, cadre didactice, oameni de afaceri, fermieri, organizaţii de tineret şi oameni de cultură.
Sâmbătă, aceştia vor participa la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) din cadrul UDMR, care va avea loc la Sfântu Gheorghe. AGERPRES/(A - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Guvern: Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.
Boc: Arafat este bine-venit să revină în MS sau să lucreze la noua lege a Sănătăţii, dacă va dori Premierul Emil Boc a declarat, luni, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat este bine-venit să revină în Ministerul Sănătăţii sau să lucreze la noul proiect al legii Sănătăţii, dacă va dori acest lucru.
Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea Uniunii Democrate Maghiare din România /UDMR/ de nominalizare a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Borbely Laszlo.
Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul Legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.
Premierul Boc: Conflictul Cseke-Duţă, pe cale să se rezolve Conflictul dintre ministrul Sănătăţii, Attila Cseke (UDMR) şi preşedintele Casei naţionale a Asigurărilor de Sănătate, democrat-liberalul Attila Cseke, este pe cale să se rezolve, a declarat, luni, premierul Emil Boc, la TVR1.
UPDATE/ Boc: Ministrul Sănătăţii, mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege a Sănătăţii, a anunţat luni premierul Emil Boc, după şedinţa coaliţiei de guvernare.