Cele mai citite
 


Preşedintele CJ Brăila: Sunt mulţi cei care se chinuie să strice sistemul creat la Ambulatoriul Spitalului Judeţean
sâmbătă, 17 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Ambulatoriul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, inaugurat luna trecută, dă peste cap afacerile private ale multor medici angajaţi aici, motiv pentru care mulţi se chinuie să strice acest sistem.
'Orice început este mai greu, mai ales că mulţi se chinuie acum să strice sistemul, să nu funcţioneze din multe motive: fie că au cabinete private, fie că nu le convine că sunt monitorizaţi cu camerele de luat vederi puse pe toate holurile. Camerele te pot înregistra stând de vorbă cu nu ştiu ce cunoştinţă, că nu ai grijă de pacienţii care vin şi stau prin cabinete. Sunt multe inconveniente', a declarat Stancu.
Declaraţia preşedintelui CJ vine la o săptămână de zile de când s-a arătat nemulţumit de faptul că Ambulatoriul funcţionează 'stângaci', din cauză că sunt aduşi mai mulţi pacienţi din spital decât din afara lui, cum ar fi normal, motiv pentru care a spus că va recurge la sancţiuni.
'Bălbâim lucrurile între spital şi ambulatoriu. Sunt aparate noi şi toată lumea din spital vrea să facă investigaţii în ambulatoriu. Dar vom începe cu sancţiuni, că tot cu parul se face treabă, nu cu vorba bună. Cu parul, care este creionul. Dacă scriem şi umblăm la salarii, să vedeţi ce ordine facem acolo, nu mai e nicio problemă. Dar trebuie să ai curaj să o faci. Se mai sparg două geamuri, le punem la loc, o luăm de la capăt. Am învăţat acum', a completat Stancu.
Modernizarea Ambulatoriului de specialitate s-a realizat în cadrul unei proiect finanţat din POR 2007-2013, Domeniul major de intervenţie 3.1 - 'Reabilitarea / modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, valoarea proiectului fiind de 42.673.559,80 lei, din care 34.794.961,97 lei finanţare nerambursabilă.
Ambulatoriul, inaugurat pe 19 noiembrie, are scopul de a tria pacienţii şi de a-i trimite la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pe cei care reprezintă într-adevăr cazuri de urgenţă. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele CJ Brăila: Suntem cam stângaci în ceea ce priveşte folosirea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că funcţionarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, inaugurat luna trecută, merge 'cam stângaci', motiv pentru care va da o serie de sancţiuni.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Preşedintele CJ acuză DSP că pune presiune pe Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pune presiune pe Spitalul Judeţean de Urgenţă, ameninţând cu ridicarea autorizaţiei de funcţionare şi oprirea activităţii în spital.
Brăila: Doar o treime dintre pacienţii ajunşi la UPU - cazuri de urgenţe medicale Doar o treime dintre pacienţii ajunşi anul trecut la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a reprezentat cazuri de urgenţe medicale, potrivit unui raport întocmit de directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Gabriel Ciochină.