Cele mai citite
 


Timiş: Copiii din Pişchia nu au ajuns la spital din cauza laptelui de la şcoală
sâmbătă, 17 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autoritatea de Sănătate Publică Timiş a anunţat vineri că sunt bune laptele şi cornul consumate de cei opt elevi din localitatea Pişchia, care au ajuns la spital cu dureri abdominale după orele de curs, dar că ancheta va continua.
Cei opt copii, cu vârsta între 12 şi 14 ani, au ajuns miercuri la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara, de unde au fost transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş', după ce li s-a făcut rău şi au acuzat puternice dureri abdominale, fiind suspectaţi de toxiinfecţie alimentară.
După ce li s-a aplicat un tratament de urgenţă şi au fost ţinuţi sub observaţie câteva ore, au fost lăsaţi să plece acasă cu familia, starea lor ameliorându-se.
Medicii nu exclud posibilitatea să fi fost vorba despre debutul unei viroze intestinale. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Douăzeci de persoane au fost internate cu toxiinfecţie alimentară Douăzeci de persoane, printre care şi copii, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, jumătate dintre ei rămânând internaţi, după ce au consumat pizza şi sos de usturoi într-un local din Lugoj.
Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' Un bărbat de 39 de ani, din Deva a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, fiind diagnosticat cu gripă de tip AH1, conform reprezentanţilor spitalului.
Timiş: Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' va avea un nou corp de clădire spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara va avea un nou corp de clădire în următorii doi ani, în care vor funcţiona mai multe secţii, investiţie ce se ridică la aproape 40 de milioane de lei fără TVA.
Timiş: Centrul de Medicină Genomică al UMF 'Victor Babeş' va avea un Registru Naţional de Boli Rare Centrul de Medicină Genomică al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' Timişoara, împreună cu Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din municipiu vor avea din acest an un Registru Naţional de Boli Rare, a anunţat, vineri, prof. univ. Maria Puiu, şeful disciplinei Genetică a Universităţii de...
Timiş: Laser chirurgical pentru Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", cu bani dintr-un meci umanitar Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara speră că cumpere un laser chirurgical cu banii obţinuţi în urma meciului de fotbal dintre echipele 'Poli' şi 'Generaţia de aur a fotbalului românesc', care va avea loc joi seară, pe Stadionul 'Dan Păltinişan' din municipiu.
Timiş: Ecograf pentru depistarea precoce a patologiei şoldului la copil Patologia şoldului la copil va putea fi depistată din faza incipientă la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara datorită unui ecograf de înaltă performanţă şi a unui sistem de artroscopie care au fost achiziţionate de spital în cadrul unui proiect.