Cele mai citite
 


AMOFM le oferă şomerilor bucureşteni circa 540 posturi vacante
luni, 19 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şomerii din Bucureşti pot alege, săptămâna viitoare, un loc de muncă dintre cele 542 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu patru mai mai multe faţă de perioda precedentă.
De altfel, pe tot parcursul primelor trei săptămâni ale lunii decembrie, numărul locurilor de muncă disponibile pentru bucureşteni s-a menţinut, cu unele mici variaţii, între 600 şi 550.
Potrivit datelor centralizate şi comunicate de AMOFM, dintre cele 415 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (88) sunt pentru operatori confecţioneri în industria de îmbrăcăminte-ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, agenţi de securitate (58) şi pentru meseriile de coafor, frizer şi manichiurist - câte 30.
Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 65 locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru asistent medical generalist (10), funcţionari informaţii client (8), casier (6) şi reprezentant medical (5).
Un număr de 38 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află cinci posturi de inginer chimist şi patru pentru inspectori de specialitate administraţie publică.
Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 24 posturi libere, cele mai multe fiind pentru paznici (10) şi ambalatori manuali (6).AGERPRES/(AS-Daniel Cocoru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
AMOFM oferă şomerilor bucureşteni 379 de locuri de muncă, în prima săptămână din 2013 Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 379 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti pentru următoarele şapte zile, cu 133 mai puţine faţă de săptămâna trecută, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
ANOFM: Numărul locurilor de muncă disponibile în perioada 11 - 16 ianuarie 2013 a crescut cu peste 2.000 Numărul locurilor de muncă disponibile pentru şomeri s-a majorat, la nivel naţional, cu 2.011 faţă de săptămâna trecută, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) oferind 5.207 posturi vacante pentru următoarele şapte zile.
ANOFM: 9.482 locuri de muncă vacante în perioada 28 martie - 3 aprilie Numărul locurilor de muncă disponibile pentru şomeri s-a majorat, la nivel naţional, cu 772 faţă de săptămâna trecută, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) oferind 9.482 posturi vacante pentru perioada 28 martie - 3 aprilie.
ANOFM: Numărul locurilor de muncă disponibile pe plan naţional s-a majorat cu circa 1.300 Numărul locurilor de muncă disponibile pentru şomeri s-a majorat, la nivel naţional, cu 1.340 faţă de săptămâna trecută, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) oferind 8.023 posturi vacante pentru următoarea săptămână.
AMOFM: Şomerii bucureşteni au la dispoziţie circa 400 de locuri de muncă, în perioada 28 februarie - 7 martie Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 394 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti pentru pentru perioada 28 februarie - 7 martie, cu 279 mai puţine faţă de săptămâna trecută, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES...
ANOFM: 7.751 locuri de muncă vacante în perioada 21 - 27 februarie Numărul locurilor de muncă disponibile pentru şomeri s-a redus, la nivel naţional, cu 272 faţă de săptămâna trecută, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) oferind 7.751 posturi vacante pentru perioada 21 - 27 februarie.