Cele mai citite
 


Buzău: Ambulatorul Spitalului judeţean de Urgenţă, reabilitat cu fonduri europene
luni, 19 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe cabinete medicale ale Ambulatorului Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău vor fi modernizate şi vor primi aparatură medicală, în cadrul unei proiect finanţat din fonduri europene.
'Peste 1,4 milioane de lei din fonduri europene vor fi investiţi în perioada decembrie 2011- octombrie 2012 în reabilitarea, modernizarea şi dotarea a 19 cabinete de la parterul policlinicii Spitalului Judeţean. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3, şi este în valoare totală de 1.476.177,27 lei', a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău, dr. Dorel Nicolescu.
În cadrul aceluiaşi proiect s-a prevăzut achiziţionarea unui electromiograf, un EKG, zece sisteme informatice, patru truse de chirurgie generală, chirurgie plastică şi arşi, precum şi crearea a cinci noi locuri de muncă, în scopul creşterii performanţelor serviciilor de sănătate, a rapidităţii diagnosticării pacienţilor, a creşterii gradului de satisfacţie a bolnavilor.
Potrivit sursei citate, de serviciile medicale oferite de 40 de medici şi 13 asistente beneficiază circa 500.000 de locuitori ai judeţului Buzău. AGERPRES(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Fonduri UE pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău va atrage fonduri europene de circa trei milioane de lei în vederea modernizării a 19 cabinete medicale în Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi a dotării a 10 cabinete cu calculatoare performante în vederea creării unui sistem informatic la nivel judeţean.
Harghita: Aparatură medicală modernă pentru ambulatoriul Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi dotat cu aparatură medicală modernă, printr-un proiect finanţat din fonduri europene.
Hunedoara: Lucrările de modernizare la policlinica spitalului din Deva s-au încheiat Lucrările de modernizare la policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-au încheiat, recepţia oficială a acestora fiind efectuată vineri, după doi ani de zile de la începerea investiţiei ce a fost finanţată prin Programul Operaţional Regional - Fondul European de Dezvoltare Regională.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi reabilitat, modernizat şi echipat cu fonduri europene Contractul de finanţare pentru pentru proiectul intitulat "Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate" a fost semnat joi, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean...