Cele mai citite
 


SIDA HELPLINE - Serviciu gratuit de informare si consiliere oferit de ARAS (Asociatia Romana Anti SIDA)
marţi, 20 decembrie 2011   ::   2 Comentarii :: :: Stiri, Video, Boli infectioase
 

 

 

 

Ingrijorat ca te-ai expus la infectia cu HIV si nu stii ce sa faci?

Urmareste filmuletul!
 

 

Notare
Comentarii
de Adriana
De apreciat filmuletul

de george
eu va intreb ceva,,de ce nu exista ceva pe internetu asta o lista cu toti infectati cu virusul hiv,pana nici la voi nu exista,de ce?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ARAS: O nouă campanie pentru SIDA HelpLine Asociaţia Română Anti SIDA (ARAS) vine, la acest final de an, cu o nouă campanie pentru SIDA HelpLine, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
“Decizii” – o nouã campanie ARAS Asociaţia Românã Anti SIDA (ARAS) vine la acest final de an cu o nouã campanie pentru SIDA HelpLine. Campania se numeşte “Decizii” şi cuprinde douã coordonate: un spot neconvenţional şi consiliere între egali.
MS pregăteşte un program special de prevenire a HIV în rândul persoanelor dependente de droguri Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii transmite sâmbătă că are cunoştinţă de situaţia actuală privind achiziţia şi distribuţia de seringi în rândul persoanelor dependente de droguri, susţinând că pregăteşte un program special, care va fi finanţat de la bugetul de stat şi care va prelua...
Lansarea programului SHE (Strong, HIV positive, Empowered women) Deși, din punct de vedere medical și statistic, România a făcut progrese uriașe în lupta împotriva virusului HIV, se simte încă pregnantă nevoia de informare și educare în domeniu, atât la nivelul pacienţilor și medicilor implicaţi în tratarea lor, cât și la nivelul publicului larg.
România şi alte ţări din Europa, tot mai ameninţate de SIDA Washington, 10 sep /Agerpres/ - România şi alte ţări europene riscă să se confrunte cu o epidemie de SIDA, ca urmare a proliferării prostituţiei ilegale, exercitate în locuri improvizate insalubre, la care se adaugă folosirea de către unii consumatori de droguri a seringilor nesterile şi sistarea unor...
Cluj: Campanie a studenţilor farmacişti de responsabilizare şi informare socială asupra virusului HIV Organizaţia Studenţilor Farmacişti (OSF) din Cluj-Napoca a început, luni, o campanie de responsabilizare şi informare socială asupra virusului HIV şi a consecinţelor infecţiei cu acesta.