Cele mai citite
 


Cântăreaţa Etta James, bolnavă de leucemie în fază terminală
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Se pare că medicii n-au speranţe prea mari în privinţa sănătăţii cântăreţei de jazz Etta James, neuitata interpretă a piesei 'At Last', bolnavă de leucemie în fază terminală. Celebra cântăreaţă de soul şi jazz se zbate acum între viaţă şi moarte, bolnavă de o leucemie considerată incurabilă de medici, scrie news-de-stars.com.
În vârstă de 73 de ani, Etta James ar avea numai câteva zile de trăit, apreciază medicii ei. 'Experţii au ajuns acum două săptămâni la concluzia că leucemia de care suferă cântăreaţa de 73 de ani este inoperabilă', a declarat dr Elaine James cotidianului The Press-Enterprise din California, regiune în care trăieşte în ultima vreme cântăreaţa. 'Are boala în fază terminală. În plus, suferă de demenţă senilă şi hepatită C', a spus impresarul său, Lupe De Leon, pe site-ul EW.com.

Etta James, pe numele ei real Jamesetta Hawkins, s-a născut la Los Angeles (California), pe 25 ianuarie 1938. Cunoscută în întreaga lume cu piesa 'At Last', compusă de Mack Gordon şi Harry Warren în 1941, cântăreaţa a contribuit din plin la popularizarea melodiei, interpretată şi de Glenn Miller şi Nat King Cole. Mai recent, a fost reluată de Beyonce, care a cântat-o în 2009 la ceremonia de învestitură a lui Barack Obama. Beyonce a jucat şi rolul Ettei James pe marele ecran, în filmul 'Cadillac Records' (2009).AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hepatita C: 75 % dintre cei infectaţi nu ştiu că se află în această situaţie (studiu) Trei sferturi (75%) dintre persoanele infectate cu virusul hepatitei C din întreaga lume nu ştiu că se află în această situaţie, aşa încât, chiar şi în ţările bogate, sunt trataţi doar 3-5 % dintre cei afectaţi de această boală, care provoacă anual aproximativ jumătate de milion de decese, relevă un...
Hepatita C: un nou tip de medicament testat în curând Un nou medicament antiviral contra infecţiei cu virusul hepatitei C ar putea fi testat în curând ca umare a descoperirii a două enzime care au un rol extrem de important în apariţia acestei boli, scrie luni site-ul Maxisciences.
Hepatita C: progres în tratamentul acestei boli cronice a ficatului Un tratament experimental ce acţionează asupra celulelor hepatice s-a dovedit foarte eficient împotriva hepatitei de tip C în cazul cimpanzeilor, reprezentând un potenţial progres în tratarea acestei boli cronice şi la oameni, conform unui studiu publicat joi, transmite AFP.
Hepatita C - constientizarea unui pericol tacut Hepatita C, boala care afecteaza aproximativ 150 de milioane de oameni la nivel global si peste 600.000 de romani este -- conform specialistilor -- singura forma de hepatita complet tratabila si vindecabila. www.televiziunea-medicala.ro
Sănătatea dinţilor şi riscul de demenţă senilă (studiu) Cei care-şi păstrează sănătoşi dinţii şi gingiile prin periajul regulat prezintă un risc mai mic să dezvolte demenţă la bătrâneţe, arată un studiu american, menţionat de Reuters.
Buşoi: Tripla terapie pentru hepatita C, posibil introdusă după actualizarea listei de medicamente compensate şi gratuite Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, a declarat miercuri că tripla terapie pentru tratamentul hepatitei C este posibil să fie introdusă în decontarea Casei după ce se va actualiza lista de medicamente compensate şi gratuite.