Cele mai citite
 


Cauza morţii actriţei Britanny Murphy, mucegaiuri toxice din casă?
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Se pare că serialul Britanny Murphy nu s-a terminat. Mama actriţei afirmă că pneumonia care a pus capăt vieţii fiicei sale în 2009 ar fi fost provocată de mucegaiuri toxice prezente în casă, scrie TMZ. Soţul actriţei, Simon Monjack, a murit la cinci luni după Britanny Murphy, tot de bronho-pneumonie.
Sharon Murphy crede că vinovată ar fi firma care a construit casa. Problema este că a primit în luna ianuarie o despăgubire ca să nu declanşeze urmărirea judiciară. Potrivit TMZ, ea intenţionează să-i dea în judecată pe avocaţii de atunci, care nu i-ar fi explicat subtilităţile înţelegerii încheiate.

Moartea actriţei, care a interpretat-o pe iubita lui Eminem în '8 Mile', a zdruncinat Hollywoodul, relansând dezbaterea asupra drogurilor. Însă la autopsie s-a ajuns la concluzia că tânăra de 32 de ani a murit de pneumonie, asociată cu anemie şi intoxicaţie cu mai multe medicamente, care ar fi fost factori secundari.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
Constanţa: Miting de protest împotriva construirii unui depozit de deşeuri toxice la Năvodari Aproximativ două mii de persoane au participat, duminică, la Năvodari, la un miting de protest împotriva înfiinţării unui depozit de deşeuri toxice la marginea localităţii.
DIICOT: Cinci inculpaţi trimişi în judecată pentru decontări ilegale de peste 7 milioane de lei de la CJAS Brăila Procurorii DIICOT au dispus, marţi, trimiterea în judecată a cinci persoane şi a societăţii Ahmeya Pharm SRL într-un dosar care vizează decontări ilegale de peste 7 milioane de lei de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila.
Procurorii l-au trimis în judecată, în stare de arest, pe un bărbat care a transmis intenţionat HIV Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Sima pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la transmiterea virusului HIV.
Tulcea: Trimişi în judecată după ce au oferit spre vânzare substanţe etnobotanice Patru tineri tulceni au fost trimişi în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ).
PNEUMONIA BACTERIANA - Generalitati, Simptome, Diagnostic, Tratament În general, pneumonia poate fi definită ca o inflamaţie a parenchimului pulmonar de origine infecţioasă, care se caracterizează prin alveolită exudativă şi posibil infiltrat inflamator interstiţial, manifestată clinic prin condensare pulmonară şi sindrom infecţios toxic. Infecţia cu bacterii sau viruşuri...