Cele mai citite
 


Cluj: Al doilea tur de scrutin pentru desemnarea rectorului UMF
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadrele didactice şi reprezentanţii studenţilor din Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" de la Cluj-Napoca aleg rectorul instituţiei pentru mandatul 2012 - 2016, marţi, în cel de-al doilea tur de scrutin.
La alegerile desfăşurate în data de 15 decembrie, niciunul dintre candidaţi nu a obţinut jumătate plus unu din voturi, iar potrivit regulamentului UMF scrutinul este reluat în cinci zile de la prima înfăţişare la urne a celor 856 de electori.
Rectorul în funcţie, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, şi prof. univ. dr. Alexandru Irimie, directorul Institutului Oncologic "Ioan Chiricuţă", candidează pentru funcţia de conducere a UMF.
Urnele de vot se vor închide la ora 20,00. AGERPRES/(AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Începe examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca începe miercuri, cea mai mare concurenţă, de 7,3 candidaţi pe un loc, fiind la Facultatea de Tehnică Dentară, cu 219 înscrişi pe 30 de locuri
Cluj: Mai mulţi candidaţi decât în 2011 la examenul de admitere la UMF 'Iuliu Haţieganu' La examenul de admitere din sesiunea desfăşurată în luna iulie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, s-au prezentat cu 200 de candidaţi mai mult comparativ cu anul 2011, situaţie ce relevă interesul în continuare crescut faţă de studiile medicale superioare...
Rectorul UMF Cluj: Ne aşteptam la o participare mai mare la examenul de rezidenţiat Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Iuliu Haţieganu' din Cluj a organizat, duminică, o sesiune specială de rezidenţiat la care au participat 259 de candidaţi, cu mult mai puţini decât locurile disponibile. Pentru acest examen, Ministerul Sănătăţii a scos la concurs 432 de locuri.
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.
771 de candidaţi pentru rezidenţiat la UMF Iuliu Haţieganu Universitatea de Medicină şi farmacie 'Iuliu Haţieganu' a organizat, duminică, examenul pentru intrarea în rezidenţiat, examen la care s-u înscris 771 de candidaţi pentru 631 de locuri.
Cluj: Aproape 20 de candidaţi au contestat punctajul şi rescanarea grilei la examenul de rezidenţiat de la UMF Un număr de 19 candidaţi au formulat contestaţii privitor la punctajul care le-a fost acordat la textul grilă sau cu referire la rescanarea grilei, la examenul de rezidenţiat desfăşurat duminică, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.