Cele mai citite
 


Galaţi: Investiţii de peste 16 milioane de euro din bugetul Consiliului Judeţului
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţului(CJ) Galaţi a investit, de la începutul anului, peste 16 milioane de euro în proiecte de dezvoltare din domeniile sănătate, infrastructură şi autorităţi publice, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Potrivit acestuia, în sănătate au fost investite 6,7 milioane de euro, cu aproape cinci milioane mai mult decât se programase iniţial. Principalele obiective realizate au fost ambulatoriul multifuncţional de la Spitalul Judeţean ,,Sf Apostol Andrei', dar şi lucrări de modernizare şi extindere la spitalele TBC şi de boli infecţioase.
În infrastructură au fost alocate aproximativ opt milioane euro pentru modernizări şi reabilitări de drumuri judeţene.
La capitolul proiecte pe autorităţi publice s-au investit în jur de 1,6 milioane euro pentru construirea noii sălii de consiliu a CJ Galaţi, extinderea şi modernizarea a două şcoli speciale, modernizarea parcului zoo.
,,Avem multe realizări, dar niciodată nu putem fi mulţumiţi cu ceea ce am realizat. Anul viitor, în raport de bugetul pe care îl vom avea, vom continua investiţiile pe sănătate, infrastructură şi autorităţi publice', a spus Chebac. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Investiţii de peste trei milioane de lei în sănătate Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a primit de la Ministerul Sănătăţii peste trei milioane de lei pentru finanţarea diverselor lucrări de reparaţii şi modernizări la spitalele Judeţean, TBC şi de Boli Infecţioase, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Galaţi: Peste 3 milioane de lei pentru copiii cu dizabilităţi, la Spitalul Sf.Ioan Proiectul 'Modernizarea şi extinderea Centrului Multifuncţional de Recuperare Kids Galaţi', în valoare de peste 3,4 milioane lei, a fost lansat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Sf.Ioan' din Galaţi, a declarat joi pentru AGERPRES directorul spitalului, Victoriţa Ştefănescu.
Galaţi: Spitalul Clinic Sf. Apostol Andrei îşi va moderniza ambulatoriul Galaţi, 27 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a organizat miercuri evenimentul de informare a grupului ţintă în cadrul proiectului 'Modernizare, extindere şi dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic Sf. Apostol Andrei'.
ArcelorMittal derulează lucrări de reparaţii şi investiţii la furnale Galaţi, 30 mai/Agerpres/- ArcelorMittal Galaţi derulează lucrări ample de mentenanţă şi investiţii la furnale, fiind pentru prima dată în istoria combinatului când se organizează operaţiuni de reînzidire la două furnale în paralel, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul de imagine al ArcelorMittal...
Bihor: Lucrări de modernizare la Maternitatea din Oradea şi la Spitalul Judeţean Clinica de Obstetrică Ginecologie din Oradea va fi amenajată la standarde europene, prin Proiectul de Reformă a Sectorului Sanitar APL 2 Componenta 1 - Asistenţă medicală maternă şi neonatală, finanţat din acordurile de împrumut cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) şi cu...
Investiţie de aproximativ 15 milioane de lei la Secţia de Obstetrică Ginecologie a SCJU Târgu Mureş Conducerea spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lucrările de modernizare şi de extindere a Clinicii de Obstetrică ginecologie, în valoare de 15 milioane de lei, sunt aproape finalizate, urmând ca acestea să fie predate până la sfârşitul...