Cele mai citite
 


Luminiţa Anghel a născut un băiat
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cântăreaţa Luminiţa Anghel şi soţul ei, Silviu Dumitriade, au devenit, marţi, părinţii unui băieţel.
Potrivit unui comunicat de presă al Maternităţii "Regina Maria" transmis, marţi, AGERPRES, băieţelul, care a venit pe lume la ora 9,45, a primit nota 10 la naştere (scor APGAR), măsoară 48 de centimetri şi cântăreşte 2650 de grame, iar sarcina a fost una fără complicaţii.
"Venirea pe lume a băieţelului nostru este cel mai important eveniment din viaţa mea de până acum. (...) Mulţumesc medicilor specialişti de la Regina Maria care s-au ocupat de venirea pe lume a băieţelului meu", a declarat Luminiţa Anghel, citată în comunicat. AGERPRES/(AS - Livia Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O poloneză aflată în moarte cerebrală, menţinută artificial în viaţă două luni, a născut un copil sănătos O poloneză aflată în moarte cerebrală, menţinută artificial în viaţă timp de 55 de zile, a dat naştere unui copil sănătos, relatează marţi AFP.
Complicaţiile legate de sarcină, naştere şi post-partum ucid zilnic circa 800 de femei şi 7.700 de nou-născuţi Aproximativ 800 de femei şi 7.700 de nou-născuţi mor zilnic în urma unor complicaţii legate de sarcină, naştere şi post-partum, a semnalat lui Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), relatează EFE.
Prima naştere după fertilizarea in vitro, la Iaşi Primul copil conceput prin fertilizare in vitro într-o clinică din Iaşi - o fetiţă - a fost născută la începutul acestei săptămâni la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi.
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Vaslui: Femeia moartă la puţin timp după naştere ar fi suferit de o boală rară Tânăra în vârstă de 20 de ani, care a decedat săptămâna aceasta la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, la puţin timp după ce a adus pe lume un băieţel, ar fi suferit de o boală rară care apare în ultimele săptămâni de sarcină, sindromul HELLP, a declarat medicul legist Sergiu Săvescu.