Cele mai citite
 


Teleorman: Judeţul a primit în 2011 bani mai mulţi pentru programele de sănătate
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Teleorman a primit în 2011cu 70% mai multe fonduri pentru programele de sănătate faţă de anul trecut, a declarat marţi într-o conferinţă de presă şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Potrivit sursei citate, între altele au crescut sursele financiare pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi pentru centrele de permanenţă din mediul rural.
De asemenea, în zilele următoare vor ajunge în Teleorman cinci ambulanţe noi care vor fi folosite din prima parte a anului viitor de dispeceratul integrat al SMURD, ce devine funcţional în judeţul din sudul ţării.
"Sigur, banii nu vin fără a justifica solicitările, fără proiecte şi eforturi", a ţinut să precizeze şeful DSP Teleorman.
Potrivit sursei citate, judeţul a primit în lunile noiembrie şi decembrie peste 28.000 de doze de vaccin antigripal, care au fost utilizate în cea mai mare parte pentru salariaţii din spitale şi staţiile de ambulanţă, copiii şi bătrânii din instituţiile de ocrotire socială. De asemenea, o parte din dozele de vaccin s-a repartizat medicilor de familie din judeţ. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Teleorman: A doua tranşă de doze de vaccin antigripal a ajuns în judeţ Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman i-a fost repartizată a doua tranşă de vaccinuri antigripale, după cea din luna octombrie.
Teleorman: Aproximativ 6% din cantitatea de vaccin antigripal solicitată ajunge în judeţ în prima tranşă Prima tranşă de doze de vaccin antigripal ajunge marţi în judeţul Teleorman, potrivit medicului epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Luminiţa Dumitraşcu, tranşa însumând aproximativ 6% din cantitatea solicitată.
Mehedinţi: Aproximativ 3000 de doze de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Aproximativ 3.000 de vaccinuri antigripale primite săptămâna trecută au fost distribuite medicilor de familie din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.
Suceava: 6.000 de doze de vaccin antigripal vor fi distribuite în judeţ Un număr de şase mii de doze de vaccin antigripal urmează să fie distribuite în judeţ, a declarat presei, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Ludovic Abiţei.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.