Cele mai citite
 


Brăila: SAJ dotat cu patru ambulanţe de ultimă generaţie
joi, 22 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a primit miercuri, în cadrul unui program naţional iniţiat de Ministerul Sănătăţii în colaborare cu Banca Mondială, patru ambulanţe de ultimă generaţie, o ambulanţă tip C şi trei ambulanţe tip B.
'Ambulanţele sunt dotate după ultima generaţie şi fac parte dintr-un program naţional până în 2015 pentru medicina de urgenţă. Ele deservesc, la acest moment, un standard de calitate extraordinar de ridicat. Ambulanţa de tip C va înlocui o ambulanţă îmbătrânită din punct de vedere moral din staţia de la Brăila.
Celelalte trei vor fi distribuite în judeţ. Ambulanţa 4X4 va pleca spre Insula Mare a Brăilei, o zonă care a nevoie de aşa ceva, iar celelalte două către oraşele Făurei şi Ianca', a declarat managerul SAJ Brăila, Silviu Radu. AGERPRES/(A-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă dotat cu trei maşini de tip B Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a fost dotat cu trei ambulanţe de tip B, în valoare de peste 63.000 euro bucata, în condiţiile în care cel mai nou lot de ambulanţe primit la Brăila data din 2007, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul SAJ Brăila, dr. Viorica Uscatu.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă va fi dotat cu un aeroglisor Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila va fi dotat cu un aeroglisor, ambarcaţiune care se deplasează deasupra solului şi a apei cu ajutorul unei perne de aer şi care este extrem de folositoare în zonele locuite din Insula Mare a Brăilei, după cum a declarat în cadrul unei conferinţe de presă managerul...
Brăila: SAJ a fost dotat cu două ambulanţe noi de tip B 4x4 Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila a fost dotat de Ministerul Sănătăţii cu două ambulanţe noi de tip B 4x4, marca Volkswagen, care vor fi înmatriculate până la sfârşitul acestei luni, potrivit informaţiilor furnizate luni de managerul SAJ Brăila, dr. Viorica Uscatu.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.