Cele mai citite
 


Internată pentru calculi renali, a născut un băieţel
vineri, 9 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Canadianca Juanita Stead s-a grăbit să ajungă la un spital de urgenţă în noaptea Anului Nou, suferind de ceea ce credea ea că sunt calculi renali, dar a născut un băieţel care se simte excelent, informa - joi - presa locală, citată de AFP. (Sursa: Agerpres)

"Halal calculi renali !", s-a amuzat ea ulterior, în faţa presei din Terra Nova -Labrador, unde locuieşte. "Sunt în continuare sub şoc. Nici nu-mi vine să cred !", a adăugat femeia de 36 de ani, precizând că nu şi-a dat seama că este însărcinată întrucât nici unul dintre semnele care anunţă evenimentul nu se manifestase la ea.

Juanita Stead a descoperit adevărul la ecografie, constatând că are "calculi renali" care dau din mâini şi din picioare. Infirmierul a privit-o şi i-a spus: "Draga mea, eşti însărcinată cu un copil care se naşte la termen". Iar ea i-a răspuns că, probabil, "a greşit femeia sau s-a uitat anapoda la ecran".
După puţin timp însă năştea un copil - al doilea fiu al ei - pe care l-a numit Nicholas.
Soţii Stead au fost surprinşi şi de naşterea primului fiu, Cameron, acum în vârstă de doi ani. "Cu două luni înainte de termen, am simţit nevoia să mă duc la toaletă şi copilul a aterizat direct în vasul respectiv", povesteşte ea.AGERPRES/(Dan Gheorghiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Calitatea spermei depinde de gradul de inteligenţă al bărbaţilor Cu cât un bărbat este mai inteligent, cu atât calitatea spermei sale este mai bună, conform unei cărţi scrise de Rosalind Arden, profesor la King's College din Londra, carte ce urmează să fie publicată. Această concluzie este la rândul său o consecinţă a faptului că persoanele mai inteligente sunt în...
Prima prelevare de plămâni din Transilvania, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş Mai multe echipe de medici din România şi Germania au prelevat, în noaptea de luni spre marţi, plămânii, rinichii şi ficatul de la un donator aflat în moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, aceasta fiind prima prelevare de plămâni din Transilvania şi a treia din România...
Buşoi propune construirea unui mare spital de urgenţă în Bucureşti şi reconsolidarea clădirilor cu risc seismic Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, propune construirea unui spital de urgenţă în Bucureşti care să fie cel mai mare din estul Europei şi demararea unui program privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş, cel mai aproape de statutul de spital regional Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că SCJU este cel mai aproape de statutul de spital regional dintre toate unităţile de profil din ţară, urmând să fie înfiinţate doar două secţii care lipsesc în prezent.
Prima prelevare multi-organ şi multi-ţesut realizată la SCJU Târgu Mureş, de la un pacient de 29 de ani Mai multe echipe de medici sosite din ţară şi străinătate au efectuat timp de circa zece ore, începând din noaptea de miercuri spre joi, o prelevare multi-organ şi multi-ţesut în premieră la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, de la un donator în vârstă de 29 de ani, internat în Secţia...