Cele mai citite
 


Galaţi: Investiţie de aproape trei milioane lei pentru bătrânii dezavantajaţi socio-medical
joi, 22 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 21dec /Agerpres/- Un număr de 113 bătrâni, din Galaţi, dezavantajaţi socio-medical, beneficiază, începând de miercuri, de un centru multifuncţional de servicii sociale finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, a declarat, pentru AGERPRES, managerul de proiect, Mihaela Paula Filoti.
Potrivit acesteia, valoarea totală a proiectului, a cărui perioadă de implementare a fost de 18 luni, s-a ridicat la peste 2.880.000 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de aproape 2.300.000 lei.
,,Beneficiarii acestui centru multifuncţional sunt 113 asistaţi dezavantajaţi socio-medical aflaţi în nevoie socio-medicală şi a căror situaţii impun luarea de măsuri urgente de intervenţie în domeniul acordării serviciilor de asistenţă, îngrijire, consiliere, reabilitare şi recuperare', a spus Filoti.
Proiectul a avut ca obiective extinderea actualului imobil al centrului de servicii sociale Galaţi prin înfiinţarea şi dotarea unui nou corp de clădire, ca alternativă la cele oferite în prezent; îmbunătăţirea stării de sănătate a vârstnicilor prin oferirea de servicii socio-medicale de specialitate; creşterea accesului la servicii medico-sociale de calitate prin promovarea principiului egalităţii de şanse. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Proiect de peste patru milioane de lei pentru persoane vârstnice Municipalitatea gălăţeană a lansat, joi, proiectul 'Modernizare Centru multifuncţional de servicii socio-medicale pentru persoane vârstnice', finanţat prin Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, cu o valoare totală de peste patru milioane de lei, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul public...
Galaţi: Proiect de 3,4 milioane de lei pentru modernizarea Centrului Medico-Social Municipalitatea gălăţeană a lansat, miercuri, proiectul 'Dezvoltarea şi extinderea Centrului Medico-Social Galaţi', finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013.
Galaţi: Bani europeni pentru un centru de terapie destinat copiilor cu autism Copiii cu autism vor putea beneficia, la Galaţi, de un modern centru de recuperare, prin implementarea unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste trei milioane lei, a anunţat, luni, managerul de proiect, Viorica Palade.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Galaţi: 30 de persoane cu Alzheimer vor fi tratate într-un nou centru medico-social Primăria Galaţi a finalizat marţi un centru medico-social destinat persoanelor bolnave de Alzheimer, un nou proiect cu finanţare europeană nerambursabilă, în domeniul serviciilor sociale, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de biroul de presă al municipalităţii.
Caraş-Severin: CJ reabilitează Centrul pentru persoane cu dizabilităţi de la Oraviţa Proiectul 'Reabilitare Centrul pentru persoane cu dizabilităţi Oraviţa', derulat prin 'Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 - Îmbunătăţirea Infrastructurii sociale', a fost finalizat luni, cu ocazia marcării Zilei Internaţionale a Persoanelor cu dizabilităţi. Valoarea proiectului derulat la Oraviţa...