Cele mai citite
 


Guvernul alocă 1,1 miliarde de lei pentru plata datoriilor de la Transporturi, Sănătate, Mediu, Educaţie, Dezvoltare
joi, 22 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul a decis, miercuri, să aloce aproximativ 1,1 miliarde de lei pentru plata arieratelor pe care le au Ministerul Sănătăţii, Ministerul Transporturilor, Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Mediului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, banii provin din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului şi sunt viraţi la bugetele celor cinci ministere, pe anul 2011.
Cei mai mulţi bani merg la bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), 450 milioane lei, pentru plata obligaţiilor restante pentru furnizorii de energie electrică.
"Vor fi reduse arieratele operatorilor economici monitorizaţi de MTI, respectându-se angajamentele convenite în acordul cu FMI", a precizat Muntean.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvernul a decis trecerea Institutului Cantacuzino de la Ministerul Sănătăţii la Ministerul Educaţiei Guvernul a decis miercuri, printr-o Hotărâre, trecerea Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino din coordonarea Ministerului Sănătăţii în coordonarea Ministerului Educaţiei Naţionale, informează Biroul de presă al Executivului.
Cabinetul Croitoru se prezintă miercuri în Parlament pentru învestitură Primul-ministru desemnat Lucian Croitoru se va prezenta, miercuri, în plenul Parlamentului pentru a prezenta programul de guvernare al Cabinetului pe care l-a format, senatorii şi deputaţii urmând să se pronunţe asupra învestirii acestuia.
Teme legate de dezvoltarea României, pe agenda Forumului "România în 3D" Dezvoltarea României, aspecte legate de educaţie, sănătate, apărare au fost printre temele discutate vineri de reprezentanţi din mediul public, privat şi neguvernamental, în cadrul a 12 ateliere de lucru, cu prilejul Forumului organizat de Fundaţia CAESAR intitulat "România democratică, dezvoltată şi...
Proiectul de buget pe 2012 prevede bani mai mulţi pentru Mediu, Transporturi, Apărare şi Sănătate Bucureşti, 11 nov /Agerpes/ - Proiectul bugetului de stat pentru anul 2012 prevede sume mai mari alocate ministerelor Mediului, Transporturilor, Apărării şi Sănătăţii şi sume mai mici comparativ cu anul 2011 pentru Educaţie, Justiţie, Cultură, Agricultură, Dezvoltare Regională şi Turism.
Pricopie: Specialişti din Ministerul Sănătăţii le vor vorbi copiilor despre alimentaţia sănătoasă Specialiştii din Ministerul Sănătăţii vor merge, anul viitor, în şcoli pentru a le vorbi elevilor despre alimentaţia corectă, prevenind astfel obezitatea, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.