Cele mai citite
 


Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru serviciul judeţean de specialitate
joi, 22 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit două autoambulanţe de la Ministerul Sănătăţii (MS), a declarat miercuri pentru AGERPRES directorul instituţiei, Dumbrăvica Florescu.
Potrivit sursei citate, noile ambulanţe, tip B 4x4 şi 4x2, în valoare de 300.000 de lei fiecare, dotate cu echipamente ultramoderne de intervenţie, asistenţă medicală şi comunicare, vor deveni operaţionale începând cu luna ianuarie a anului 2012, ele urmând a fi utilizate mai ales în zonele greu accesibile ale judeţului Mehedinţi.
'Noi dispunem de un parc de 59 de autovehicule, dar peste 50% dintre acestea sunt uzate. În perioada care urmează 20 dintre acestea vor fi casate şi trimise la fier vechi', a precizat Florescu.
SJA Mehedinţi a solicitat MS reînnoirea parcului auto cu un număr de 15 autoambulanţe noi, dotate corespunzător, în special cu sisteme de telemedicină, care să dea posibilitatea unei comunicări eficiente între echipajele acestora şi unităţile spitaliceşti unde urmează să fie internaţi bolnavii preluaţi.AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Apelurile la serviciul judeţean de ambulanţă, în creştere Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a crescut în ultimele 24 de ore cu circa 26 % faţă de zilele obişnuite, când mercurul temometrelor nu indica temperaturi ale aerului de peste 36 grade Celsius.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Mehedinţi: SJA a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea unor substaţii de salvare în comunele Dubova, Gogoşu, Bâcleş şi Floreşti.