Cele mai citite
 


Vaccinul anti-H1N1 al GSK s-a dovedit eficient de la prima doză
luni, 14 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Londra, 14 sep /Agerpres/ - Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline a anunţat luni că rezultatele primului test clinic al vaccinului său împotriva virusului gripei H1N1 arată că el este eficient încă de la prima doză, relatează din Londra AFP.
''Rezultatele arată că, după o primă doză, vaccinul poate provoca o reacţie imunitară foarte puternică ce depăşeşte criteriile de antigenicitate /capacitatea de a produce anticorpi/, definite de către autorităţile internaţionale pentru vaccinul împotriva unei pandemii gripale'', a explicat GlaxoSmithKline într-un comunicat.

Acest test, pe care GSK l-a anunţat la jumătatea lunii august, se derulează în Germania, pe un grup de 130 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani.

Laboratorul chinez Synovac a obţinut deja autorizaţie de punere pe piaţă a unui vaccin împotriva gripei H1N1, care se dovedeşte eficient de la prima doză.

Testele ale căror rezultate au fost dezvăluite săptămâna trecută au arătat deja că vaccinurile elaborate de către laboratorul francez Sanofi-Pasteur şi de cel australian CSL sunt, de asemenea, eficiente de la prima doză.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
GSK lansează cea de a treia ediţie a competiţiei de granturi, adresată cercetătorilor din Europa, inclusiv din România, în programul Discovery Fast Track Challenge 2015 GSK provoacă cercetătorii ştiinţifici din Europa şi inclusiv din România să se înscrie la Discovery Fast Track Challenge, o competiție special creată pentru a transforma și concretiza cercetarea academică în noi tratamente revoluționare; Cercetătorii care au o idee sau un concept inovator despre...
GSK România lansează cea de-a opta ediție a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK!” GSK derulează anual programul dedicat absolvenților de studii universitare și de master, aceştia având oportunitatea de a-și începe cariera într-o companie multinaţională prezentă în România de 25 de ani şi într-un mediu competitiv;
GSK va investi 200 milioane de dolari în uzine şi centre de cercetare din Africa Producătorul britanic de medicamente GSK a anunţat luni că intenţionează să investească 130 de milioane de lire sterline (216 milioane de dolari) în Africa în următorii cinci ani pentru a-şi consolida prezenţa pe o piaţă în creştere, transmite Reuters.
GSK a vândut vaccinuri de aproape 1 miliard de euro împotriva gripei noi Londra, 15 ian /Agerpres/ - Laboratorul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline a estimat vineri la 835 milioane de lire sterline /938 milioane de euro/ vânzările sale de vaccinuri împotriva gripei A/H1N1 în cursul ultimului trimestru din 2009, transmite AFP, citând un comunicat difuzat de GSK.
GSK România reînnoiește parteneriatul cu UNOPA, în sprijinul persoanelor afectate de HIV/SIDA Raportul UNOPA „Sub Lupă” arată că gradul de informare a oamenilor cu privire la afecțiunea HIV/SIDA este relativ scăzut în România; În perioada 2011-2014, GSK și UNOPA au derulat trei ample campanii de informare și susținere a persoanelor seropozitive, proiecte care vor continua în 2015.
GSK România publică cea de-a treia ediție a Raportului de Responsabilitate Corporativă Raportul evaluează progresul realizat de companie în atingerea obiectivului de a contribui la creșterea speranței de viață a românilor; În continuare, acesta este singurul raport de responsabilitate socială publicat de o companie farma din România, fiind realizat la cel mai înalt standard de raportare...