Cele mai citite
 


Botoşani: Marş de promovare a Consiliului Judeţean al Elevilor
miercuri, 21 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Botoşani, 21 dec /Agerpres/- Peste 500 de elevi din municipiul Botoşani au participat, miercuri seară, la un marş de promovare a Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE). Acţiunea, organizată de CJE, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, urmăreşte impunerea tinerilor în viaţa socială şi administrativă.
"Vrem să le dăm tinerilor, membri ai CJE, o şansă de a ieşi în faţă şi de a face un exerciţiu pentru viitor. Este o acţiune de promovare a elevilor", a declarat iniţiatorul acţiunii, preşedintele CJE, Florin Gavril.
CJE propune, prin parteneriatele încheiate şi acţiunile pe care le derulează, apropierea faţă de elevi, dar şi a elevilor faţă de profesori.
În cadrul campaniei vor mai fi organizate şi acţiuni de prevenire a consumului de etnobotanice în rândul elevilor, precum şi organizarea unor dezbateri pe probleme de interes pentru tineret. AGERPRES/- FOTO PE FLUX (A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: 60 de proiecte de investiţii derulate de primării au fost finalizate în 2014 Primăriile din Botoşani au finalizat, anul trecut, 60 de proiecte de investiţii cu fonduri guvernamentale sau europene, potrivit unei situaţii prezentate vineri de Instituţia prefectului.
Abordări integrate de prevenire a HIV/SIDA în România Proiectul 'Abordări integrate de prevenire a HIV/SIDA în România' îşi propune să ofere tinerilor cu vârsta între 15 şi 25 de ani informaţii corecte în ceea ce priveşte HIV/SIDA, pentru a-i motiva să adopte un stil de viaţă mai sănătos, un comportament responsabil şi o atitudine nediscriminatorie faţă...
Botoşani: Zeci de copii spitalizaţi, în 2015, ca urmare a consumului de alcool sau etnobotanice Zeci de copii din judeţul Botoşani au suferit, în primul semestru al anului, intoxicaţii alcoolice sau cu etnobotanice, relevă un raport prezentat, miercuri, în cadrul Colegiului prefectural, de directorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Botoşani, Vlad Axinciuc.
Botoşani: Un nou protest la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Un protest spontan a fost declanşat, joi dimineaţă, de angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Aproximativ 50 de cadre medicale au întrerupt activitatea în semn de protest faţă de refuzul conducerii instituţiei de a le promova în gradul profesional următor.
Botoşani: Creşte numărul tinerilor care se droghează cu otravă pentru şobolani Directorul Centrului de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog din Botoşani, Vlad Axinciuc, a atras atenţia, vineri, în cadrul Colegiului prefectural, asupra creşterii numărului de cazuri de tineri care se droghează folosind otravă pentru şobolani.
Botoşani: Prefectul Dan Nechifor, îngrijorat de numărul mare de cazuri de consumatori de droguri Botoşani, 25 mai/ Agerpres/- Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, şi-a manifestat, miercuri, îngrijorarea faţă de numărul mare de consumatori de droguri sau substanţe psihoactive din judeţul Botoşani.