Cele mai citite
 


Cluj: Prof. univ. Doru Pamfil - reales rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară
vineri, 23 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Doru Pamfil a fost reales, miercuri, pentru al doilea mandat la conducerea instituţiei, fiind votat de 139 de electori.
Cel de-al doilea candidat la funcţia de conducere a USAMV, decanul Facultăţii de Medicină Veterinară, prof. univ. dr. Ioan Groza, a obţinut 127 de voturi.
Coordonatorul Departamentului de Imagine al USAMV, Sonia Sână, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că la alegerile desfăşurate au fost exprimate 275 de voturi din totalul de 281. Nouă buletine de voturi au fost anulate, iar şase nu au fost exprimate.
Voturile vor fi validate, joi, în sedinţa Senatului Universităţii. AGERPRES/(A - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Prefectul Gheorghe Vuşcan s-a întâlnit cu rectorii celor şase universităţi clujene Rectorii celor şase universităţi din Cluj-Napoca au participat, luni, la o întâlnire cu prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, ce a vizat deschiderea unui dialog real pe teme economice, sociale şi culturale, benefic întregii comunităţi, care să cuprindă şi aspecte referitoare la regionalizare şi...
Cluj: Prima reuniune a Consiliului de Dezvoltare Instituţională, la USAMV Prima reuniune a Consiliului de Dezvoltare Instituţională (CDI) a fost găzduită săptămâna aceasta de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV).
Cluj: Personalităţi de renume ale vieţii universitare - Cetaţeni de Onoare ai Municipiului Patru personalităţi de renume ale vieţii universitare clujene - rectorul Universităţii Tehnice, prof. univ. dr. Radu Munteanu, preşedintele Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", prof. univ. dr. Marius Bojiţă, fostul rector al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima", prof. univ. dr. Aurel...
Cluj: 1.762 de candidaţi la admiterea la USAMV La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca s-au înscris 1.762 de candidaţi, în sesiunea de admitere din zilele de 11 şi 22 iulie, nivel licenţă, pe cele 860 de locuri bugetate şi 887 cu taxă, scoase la concurs de instituţie.
Cluj: Noul rector al UMF Cluj este conf. univ. dr. Alexandru Irimie Noul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca este conf. univ. dr. Alexandru Irimie, directorul Institutului de Oncologie, care a fost ales, marţi, în cel de-al doilea tur de scrutin, cu 414 voturi (60,52 %) din cele 684 valabil exprimate.
Cluj: Trei reprezentanţi de renume ai vieţii medicale - în competiţia pentru funcţia de rector al UMF Competiţia pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca se va desfăşura, joi, 15 decembrie, între trei reprezentanţi de frunte ai învăţământului superior medical - profesorii universitari dr. Constantin Ciuce, Petru Adrian Mircea şi Alexandru...