Cele mai citite
 


Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit doar o jumătate din necesarul de vaccin antigripal
vineri, 23 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 25.085 de doze de vaccin antigripal, în condiţiile în care necesarul pentru imunizarea persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire fusese estimat, iniţial, la 50.000 de doze, a declarat, joi, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.
Potrivit acestuia, la sfârşitul lunii octombrie DSP Galaţi a cumpărat cu bani de la Ministerul Sănătăţii 6.435 de doze de vaccin antigripal, iar pe 12 decembrie, Ministerul Sănătăţii a mai trimis la Galaţi 18.650 astfel de doze.
Boldea a spus că până la jumătatea lunii decembrie au fost vaccinate 6.088 de persoane dintre care 2.012 membri ai personalului medical şi auxiliar, 2.224 de gălăţeni peste 65 de ani, 1.513 persoane cu boli cronice, 325 de adulţi şi copii, rezidenţi în instituţii de ocrotire socială şi cinci gravide. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit 12.500 doze de vaccin antigripal Galaţi, 18 oct/Agerpres/- Ministerul Sănătăţii a alocat judeţului Galaţi 12.500 doze de vaccin antigripal care au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi urmează să fie distribuite medicilor de familie, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei sanitare.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit încă 7.320 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit încă 7.320 de doze de vaccin antigripal, care se adaugă celor 10.830 de doze primite în urmă cu o lună pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Valentin...
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit doar un sfert din necesarul de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit de la Ministerul Sănătăţii doar 18.650 de doze de vaccin antigripal dintre cele 72.000 de doze solicitate, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul DSP, Valentin Boldea.
Galaţi: Campania de vaccinare antigripală stagnează Galaţi, 1dec/Agerpres/- Campania de vaccinare antigripală stagnează în judeţul Galaţi, după ce cele peste 6.400 doze de vaccin antigripal achiziţionate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi pentru actualul sezon rece au fost epuizate, iar solicitarea de suplimentare a acestora, aprobată de Ministerul...
Galaţi: Peste 70.000 de persoane pot beneficia de vaccinare antigripală gratuită Judeţul Galaţi are nevoie de 71.328 de doze de vaccin antigripal, după finalizarea operaţiunii de catagrafiere a persoanelor cu risc la infecţiile gripale şi care beneficiază de vaccinare gratuită, a anunţat, vineri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.