Cele mai citite
 


Giurgiu: Discuţii aprinse în ultima şedinţă din acest an a CLM
vineri, 23 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Refuzul consilierilor locali municipali de aproba acordarea unui ajutor financiar unui copil din municipiul Giurgiu care are o tumoare malignă la cap a născut dispute aprinse joi, în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Municipal Giurgiu din acest an, între consilierii PSD şi PNL.
'Este ruşinos pentru noi ca şi consilieri municipali că răspunsul de a-l sprijini financiar pe acest copil a fost negativ din cauza situaţiei financiare grele prin care trecem în condiţiile în care copiii de la toate şcolile din oraş s-au îmbrăcat în Moş Crăciun şi au mers pe stradă pentru a strânge bani de la cetăţeni pentru acest copil', a declarat în plenul şedinţei ordinare a CLM Giurgiu, consilierul local municipal PSD, Nicolae Barbu.
El a propus totodată, consilierilor municipali să renunţe la o parte din suma pe care au alocat-o pentru organizarea unei Gale de excelenţă pentru a-l ajuta pe acest copil.
În replică, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, i-a propus consilierului municipal Nicolae Barbu care este în acelaşi timp şi om de afaceri să încerce să mai renunţe din preţul pe care îl percepe şi să vândă mai ieftin buteliile către giurgiuveni pentru a strânge bani pentru acest copil şi şi-a declarat indignarea că acesta i-a făcut neruşinaţi pe consilierii municipali doar pentru că nu mai sunt fonduri la final de an pentru astfel de cazuri sociale.
'Dacă doriţi să ajutaţi un copil nu vă mai lăudaţi în presă cu aceste fapte, faceţi acest lucru în faţa lui Dumnezeu şi atât, dar nu ne mai jigniţi pe noi pentru că fiecare am făcut fapte bune, dar nu ne-am lăudat în consiliu cu acestea, iar numărul cazurilor sociale este mare', a declarat şi consilierul municipal PNL, Marian Măroiu.
Consilierii locali municipali au constatat că nu există fonduri pentru a sprijini financiar o intervenţie chirurgicală pentru un copil de 11 ani din municipiul Giurgiu, dar giurgiuvenii au reuşit să strângă până acum suma de câteva zeci de mii de lei. Operaţia pentru acest copil costă însă 50.000 de Euro. AGERPRES/(A-Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Campanie de strângere de fonduri pentru operaţia unei fetiţe de trei ani Fundaţia 'Nicolae Barbu' din municipiul Giurgiu înfiinţată la începutul acestei luni a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a plăti operaţia unei fetiţe în vârstă de trei ani şi jumătate din municipiul Giurgiu.
Giurgiu: Un consilier judeţean al PSD cere prefectului atacarea unor hotărâri ale CJ Consilierul judeţean şi purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a solicitat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, prefectului judeţului Giurgiu să atace în contencios administrativ unele proiecte de hotărâre ale Consiliului Judeţean Giurgiu pentru că acestea ar fi fost aprobate din "motive...
Declaraţie politică - Neviser Zaharcu (PSD Tulcea) Să facem front comun pentru stoparea scăderii natalităţii!
Dumitru Beianu, candidat independent la preşedinţia CJ Giurgiu: Spitalul Judeţean, sănătatea giurgiuvenilor sunt foarte importante(interviu) Candidatul independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că, dacă va câştiga competiţia electorală, doreşte să continue proiectele importante pentru judeţ începute în mandatul 2008-2012.
Vâlcea: Fonduri alocate de MS pentru un tomograf la Spitalul Judeţean de Urgenţă Liderul PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a făcut un apel Consiliului Judeţean Vâlcea pentru a depune actele necesare astfel încât Spitalul Judeţean de Urgenţă să poată să achiziţioneze un tomograf nou, a cărui valoare a fost aprobată de ministrul Sănăţii.
Giurgiu: Economişti, jurişti şi ziarişti interesaţi de instruirea în acordarea primului-ajutor Un număr de 20 de voluntari privind acordarea primului-ajutor de bază au început joi cursurile organizate de Filiala de Cruce Roşie Giurgiu în cadrul unui program naţional de formare susţinut cu fonduri europene.