Cele mai citite
 


TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail
vineri, 23 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
Charisma Retail 2012 a fost proiectată special pentru a acoperi orice nevoie de tip front-office sau back-office a unui retailer.
Pentru industria de retail, luna decembrie este crucială pentru atingerea cifrei de afaceri şi a profitului. Promovarea produselor, urmărirea reducerilor de sezon, gestiunea stocurilor, livrarea mărfii, reaprovizionarea, serviciile cu clienţii, colectarea banilor, urmărirea performanţei personalului, pot fi eficientizate radical prin soluţii informatice integrate.
'Dezvoltarea unei soluţii software standard, care să acopere nevoi specifice industriei de retail, face parte din strategia TotalSoft pe termen mediu. Dacă în prezent retailul şi distribuţia înseamnă 18% din cifra de afaceri realizată de Charisma, în următorii 3 ani ne aşteptăm ca sectorul de retail să ne aducă peste 22% pe cele două segmente' a declarat Daniel Ionescu, director strategie şi marketing TotalSoft.
Charisma Retail 2012 permite simplificarea activităţii de vânzare specifică retailerilor, scurtarea timpilor de achiziţie, automatizarea procesului de aprovizionare, eficientizarea promoţiilor, analize comparative de vânzări pe produse, previzionări de vârfuri de activitate per magazin sau reţea de magazine, urmărirea în timp real a indicatorilor de vânzări pe produse specifice. De asemenea, produsul permite creşterea loialităţii clienţilor prin programe de comunicare complexe.
Cu peste 17 de ani de experienţă, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din România, conform companiei de analiză de piaţă PAC. Cu un portofoliu de 1.500 de clienţi în sectorul privat şi public din 25 de ţări, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în 11 verticale industriale, cu un focus special în domeniile: retail şi distribuţie, construcţii, servicii financiare şi medical.
Compania deţine suita proprie de soluţii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel internaţional cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.
TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una dintre cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad. Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiinţarea sa, în 1991.AGERPRES/(AS-Mariana Nica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
Afacerile TotalSoft au crescut cu 11,5% în primele şase luni ale anului TotalSoft, unul dintre principalii producători regionali de software, a înregistrat, în primul semestru din 2011, o cifră de afaceri de 11,6 milioane euro, cu 11,5% peste raportarea din perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Parteneriat între TotalSoft şi o companie de IT din Oradea pe segmentul software de business TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, şi-a mărit portofoliul de clienţi din România cu compania orădeană de IT, CG&GC HiTech Solutions, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, grupul internaţional.
TotalSoft extinde capacităţile aplicaţiei Charisma Medical Software TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.