Cele mai citite
 


UPDATE Un avion israelian care venea de la Tel Aviv a ratat de două ori aterizarea
vineri, 23 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un avion al companiei aeriene din Israel, EL-AL, a aterizat, miercuri, de urgenţă, pe Aeroportul Otopeni, după ce flapsurile aparatului de tipul Boeing 737-800 nu s-au deschis la prima încercare de aterizare, dar în cele din urmă aeronava a aterizat la ora 21.11, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Donciu, consilier în probleme de aviaţie al ministrului Transporturilor, Anca Boagiu.
"Aeronava, cu 146 de pasageri la bord, inclusiv personalul, a ratat prima aterizare, deoarece nu i s-au deschis flapsurile, respectiv componentele care culisează pe aripi pentru a mări portanţa şi a reduce viteza la aterizare. Pilotul a survolat aeroportul timp de o oră, problema nu a fost remediată, dar a reuşit să aterizeze fără flapsuri, cu o viteză mai mare, pasagerii şi echipajul fiind în siguranţă", a precizat Bogdan Donciu.
O comisie a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii va investiga cauzele defecţiunii aeronavei El-AL.
Mai multe echipaje SMURD şi ale ISU, maşine autospeciale, au fost dirijate, miercuri seara, către aeroportul Henri Coandă.
Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, pentru AGERPRES, că acestea au fost măsurile care trebuie luate în astfel de cazuri.
Din fericire avionul a reuşit a treia oară aterizarea fără probleme şi nu a fost nevoie de echipajele aflate la faţa locului, a spus dr. Arafat.AGERPRES/(AS-Mario Creţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două autospeciale BMW X3 pentru intervenţia rapidă a medicului de urgenţă, la SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş Două autospeciale BMW X3, dotate cu aparatura necesară intervenţiei la urgenţe, au fost donate SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş.
ISU Bucureşti a primit o autospecială care poate interveni în orice colţ al Capitalei, în timp redus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a primit marţi, prin Fundaţia SMURD, o autospecială nouă, cu un gabarit mult mai mic decât cel al maşinilor aflate deja în dotare, dar care poate duce la îndeplinire orice fel de misiune, acest prototip fiind util pentru că poate pătrunde pe străduţe...
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bihor, întotdeauna în avangardă Sistemul de urgenţă de Bihor este cunoscut că a fost întotdeauna în avangardă, fiind primul judeţ care a preluat modelul SMURD, după Târgu Mureş, a declarat vineri, la Oradea, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă...
Videoconferinţă a secretarului de stat Raed Arafat cu reprezentanţii structurilor de urgenţă Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a convocat luni o videoconferinţă la care au participat şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Ioan Burlui, reprezentantul Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul MAI, comandor Cătălin Dache, directorul Direcţiei...
Raed Arafat: Avionul medical permite efectuarea unor misiuni ce nu pot fi făcute de elicopterele SMURD Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a declarat, vineri, că avionul medical destinat SMURD, achiziţionat prin contribuţia de 2% a cetăţenilor, poate funcţiona 24 de ore din 24, poate să plece în misiune fără aprobări şi este dotat pentru terapie intensivă.
Raed Arafat: La două minute un echipaj SMURD este implicat într-o intervenţie Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat joi că la fiecare două minute un echipaj SMURD a fost implicat într-o intervenţie, în 2012.