Cele mai citite
 


Călăraşi: Bărbat grav rănit după ce a fost lovit de un tren
marţi, 27 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat a fost grav rănit duminică seara după ce a fost lovit de un tren Regio ce circula pe magistrala Constanţa - Bucureşti, în apropierea localităţii Dragoş Vodă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspector Ramona Tudor, a declarat pentru AGERPRES că din primele cercetări se pare că bărbatul de aproximativ 30 de ani s-ar fi aruncat în faţa trenului la scurt timp după plecarea din gara Dragoş Vodă. Deocamdată nu a putut fi stabilită identitatea bărbatului.
Trenul se deplasa pe relaţia Feteşti - Bucureşti Obor, pe firul doi. Evenimentul a fost anunţat prin Serviciul de Urgenţă 112 de un pasager din trenul Regio.
Bărbatul a fost transportat de un echipaj de prim ajutor la Spitalul din Lehliu Gară pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul continuă. AGERPRES/ (A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de urgenţă 112 va avea dispeceri instruiţi la standarde europene Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda, aflat în subordinea Ministerului de Interne din Finlanda, vor forma specialişti şi formatori români în dispecerizarea integrată de urgenţă.
Călăraşi: Tânărul grav rănit după ce s-a împuşcat cu o armă letală a decedat Tânărul în vârstă de 23 de ani din localitatea Drajna, care s-a împuşcat, în urmă cu o săptămână, cu o armă letală care-i aparţinea tatălui său vitreg, a decedat la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi...
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...
Maramureş: SJU reînfiinţează serviciul de urgenţă în stomatologie, închis în urmă cu 20 de ani Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare a reînfiinţat serviciul de urgenţă stomatologie, desfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, în urma privatizării celor două policlinici stomatologice din municipiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SJU Baia Mare, ec. Sorina Pintea.
STS: Peste 15,5 milioane de apeluri la 112 anul trecut; 61,91% au fost false Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă că anul trecut au fost preluate 15.561.664 de apeluri, dintre care 38,09% au fost reale, iar 61,91% false.
Covasna, pe primul loc în topul naţional al apelurilor false la 112 Judeţul Covasna ocupă locul I la nivel naţional în ceea ce priveşte apelurile false la 112, cu un procent de 87,52%, relevă o statistică realizată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).