Cele mai citite
 


Vrancea: Un deţinut a ajuns cu gâtul tăiat la Spitalul Judeţean
marţi, 15 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deţinut de 36 de ani, aflat în Penitenciarul Focşani, a ajuns cu gâtul tăiat la Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiu, după ce a avut trei tentative de suicid la sfârşitul săptămânii trecute.
Bărbatul s-a tăiat cu o lamă şi bucăţi dintr-un geam pe întregul corp.
Prima tentativă de suicid a avut-o joi după-amiază, când şi-a făcut mai multe răni în zona abdominală, cu o lamă de ras.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul a mai avut două tentative de suicid. Iniţial, şi-a făcut mai multe răni pe mâini, iar apoi a încercat să îşi taie jugulara cu bucăţi dintr-un geam spart.
'Pacientul de la Penitenciarul Focşani a fost internat cu răni în zona abdominală vechi de 24 de ore. Prezenta răni recente pe braţe şi antebraţe, dar şi în zona jugularei. Pentru că rănile nu erau foarte grave medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor l-au trimis la secţia Psihiatrie, unde a rămas internat până luni. Apoi, acesta a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava', a declarat pentru AGERPRES Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon'.
Reprezentanţii Penitenciarului Focşani spun că bărbatul era condamnat la trei ani de închisoare pentru furt şi, până acum, a avut un comportament normal, care nu le-a dat de bănuit că ar intenţiona să îşi pună capăt zilelor.
'Deţinutul şi-a motivat gestul ca fiind un moment de rătăcire. Din verificările făcute de noi, acţiunile acestuia nu au legătură cu administraţia Penitenciarului', a declarat Dan Slăvoiu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focşani.
Acesta a precizat că, după prima tentativă de suicid, a fost verificată celula acestuia şi au fost confiscate toate obiectele cu care deţinutul ar fi putut să îşi pună capăt zilelor. Însă, a doua zi, deţinutul a spart un geam şi cu bucăţi din acesta şi-a făcut răni pe mâini şi la gât.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Deţinutul cu dublă tentativă de suicid a murit Un deţinut de la Penitenciarul din Botoşani, adus la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi cu gâtul tăiat, a murit după ce a sărit de la primul etaj al Clinicii ORL.
Iaşi: Deţinut adus la spital cu gâtul tăiat Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus joi în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi cu gâtul tăiat şi mai multe zgârieturi la nivelul braţelor.
Iaşi: Deţinut adus la spital din cauza unei tentative de suicid Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, joi, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a încercat să se sinucidă cu ajutorul medicamentelor.
Depresia - Cauze si Simptome Nu exista un raspuns clar la intrebarea despre cauzele depresiei. Depresia este de obicei declansata de o combinatie de factori biologici, psihologici si factori din mediu.
S-a sinucis sub ochii medicilor, care au lăsat-o să moară din teama de a nu fi acuzaţi de asalt Medici din Marea Britanie au lăsat o sinucigaşă să moară, refuzând să-i salveze viaţa întrucât femeia semnase un 'testament biologic' - document ce i-ar fi putut aduce sub acuzare juridică în cazul în care ar fi intervenit.
Harghita: Adolescent atacat de o ursoaică, la o stână Miercurea Ciuc, 9 sep /Agerpres/ - Un adolescent din Harghita a fost atacat de o ursoaică, în apropierea unei stâne, dar a scăpat doar cu răni uşoare întrucât animalul a fost alungat de câinii ciobăneşti.