Cele mai citite
 


Prinţul Philip al Marii Britanii rămâne în spital
marţi, 27 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prinţul Philip al Marii Britanii a petrecut a treia noapte în spital, unde se reface după după o operaţie de urgenţă pe cord. Oficiali ai Palatului Buckingham spun că soţul Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 90 de ani, este într-o stare de spirit bună şi va rămâne sub observaţie pentru o perioadă scurtă, informează Associated Press.
Ducele de Edinburgh a fost spitalizat vineri şi operat 'cu succes' ca urmare a blocajului unei artere coronare, 'după ce a resimţimt dureri în piept'.

Philip este cunoscut ca fiind robust şi activ, apărând la multe întâlniri, cel mai recent luând parte la turneul de 10 zile în Australia împreună cu regina.

Şase dintre nepoţii lui Philip, inclusiv prinţii William şi Harry, l-au vizitat duminică la spital.AGERPRES/(Mariana Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgu Mureş: Transplant de cord la un pacient care a mai suferit în trecut o operaţie pe cord deschis O echipă multidisciplinară condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a efectuat vineri al cincilea transplant de inimă din acest an, la un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Arad...
IUBCvT Târgu Mureş a reuşit a şasea operaţie de transplant de cord din acest an Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş a reuşit, marţi noaptea, al şaselea transplant de cord de la începutul acestui an, fiind deocamdată singurul centru de profil din România care a făcut astfel de intervenţii în 2016.
Peste 20.000 de americani ajung anual la urgenţă din cauza consumului de suplimente alimentare Peste 20.000 de americani ajung anual la urgenţă din cauza consumului de suplimente alimentare, conform unui studiu federal publicat în 'New England Journal of Medicine', citat joi de agenţia France Presse. Aproape o treime dintre aceşti pacienţi (28%) sunt adulţi tineri cu vârste cuprinse între 20 şi...
IUBCvT Târgu Mureş urmează să efectueze primul transplant de cord din acest an Medicii din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş urmează să efectueze, joi, primul transplant de cord din acest an, în urma unei prelevări de organe realizate la Iaşi, a anunţat şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară şi Cardiologie Pediatrică, prof...
Un nou test sanguin pentru depistarea pacienţilor cu risc foarte scăzut de infarct (studiu) Un nou test sanguin ultrasensibil ar putea permite în viitor trimiterea acasă a două treimi dintre pacienţii cu risc foarte scăzut de infarct miocardic, care se prezintă la serviciile de urgenţă din cauza durerilor în piept, potrivit unui studiu publicat joi în revista medicală britanică 'The Lancet'...
Prelevare pentru un transplant de cord, la Spitalul Floreasca; donatorul - un copil de 14 ani O operaţie de prelevare pentru un transplant de cord se desfăşoară vineri la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, donatorul fiind un copil de 14 ani, a declarat pentru AGERPRES dr. Victor Zota, coordonator naţional pentru transplant.