Cele mai citite
 


Tatăl Nadiei Comăneci, internat la Spitalul Universitar
marţi, 27 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tatăl Nadiei Comăneci, Gheorghe Comăneci, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Universitar, fiind internat iniţial la Departamentul de gastroenterologie, iar ulterior transferat la Terapie Intensivă.
Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar, Andrei Georgescu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că tatăl fostei mari gimnaste suferă de o ciroză cu varice semirupte, iar în prezent este stabilizat. Potrivit acestuia, starea de sănătate a lui Gheorghe Comăneci este uşor ameliorată faţă de cum a venit la spital.
Dr. Andrei Georgescu a spus că acesta este supus mai multor investigaţii.
''A fost stabilizat pentru că a venit cu tensiune foarte mică şi rămâne sub supraveghere'', a declarat dr. Andrei Georgescu. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gimnastică: Tatăl Nadiei Comăneci, internat la Spitalul Universitar Gheorghe Comăneci, tatăl fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Universitar, fiind internat iniţial la Departamentul de gastroenterologie, iar ulterior transferat la Terapie Intensivă.
Starea lui Gheorghe Comăneci este stabilă Tatăl Nadiei Comăneci este stabil şi rămâne sub observaţie la terapie intensivă, a declarat marţi pentru AGERPRES prof. dr. Dragoş Vinereanu, director medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca, inaugurată Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni că noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca este a doua de acest fel inaugurată în Bucureşti, în aproape un an, şi şi-a exprimat speranţa că vor fi deschise şi altele atât în ţară, cât şi în Capitală.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Prof. dr. Mircea Beuran: Un program pentru Terapie Intensivă este necesar Ministerul Sănătăţii va avea din 2013 un program naţional pentru ATI (Anestezie - Terapie Intensivă) şi traumă, având în vedere că numărul persoanelor care ajung în spital cu politraume este tot mai mare iar la nivel mondial acest lucru este catalogat drept pandemie.