Cele mai citite
 


Timiş: De Crăciun, internaţii din spitale au primit un meniu tradiţional, dacă regimul le-a permis
marţi, 27 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bolnavii care au rămas internaţi în spitalele din Timişoara au primit duminică un meniu tradiţional de Crăciun, din care nu au lipsit supa de pasăre, sărmăluţele, cârnaţii şi cozonacul.
'De aceste mese festive se vor bucura în primele două zile de Crăciun pacienţii care nu pot pleca acasă şi care nu sunt trecuţi pe un regim strict', a declarat pentru AGERPRES Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara.
La Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara, micuţilor pacienţi care nu au putut părăsi patul spitalului li s-au pregătit pe lângă supe, piure şi friptură, dulciuri şi jucării pe care le-a adus Moş Crăciun. Sacul Moşului a fost umplut, în acest an, de Asociaţia Pentagon, care a organizat manifestări cultural-artistice la Centrul Regional de Afaceri, timp de zece zile, iar din banii adunaţi s-au cumpărat jucăriile şi dulciurile. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' va avea un nou corp de clădire spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara va avea un nou corp de clădire în următorii doi ani, în care vor funcţiona mai multe secţii, investiţie ce se ridică la aproape 40 de milioane de lei fără TVA.
Timiş: Laser chirurgical pentru Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", cu bani dintr-un meci umanitar Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara speră că cumpere un laser chirurgical cu banii obţinuţi în urma meciului de fotbal dintre echipele 'Poli' şi 'Generaţia de aur a fotbalului românesc', care va avea loc joi seară, pe Stadionul 'Dan Păltinişan' din municipiu.
Timiş: Echipamente medicale pentru Spitalul de Copii, achiziţionate prin voluntariat Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara a reuşit să achiziţioneze pentru micuţii internaţi aici echipamente performante din bani proveniţi de la voluntari care au pedalat pentru viaţa micilor pacienţi şi de la alţi oameni cu suflet mare.
Timiş: Centrul de Medicină Genomică al UMF 'Victor Babeş' va avea un Registru Naţional de Boli Rare Centrul de Medicină Genomică al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' Timişoara, împreună cu Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din municipiu vor avea din acest an un Registru Naţional de Boli Rare, a anunţat, vineri, prof. univ. Maria Puiu, şeful disciplinei Genetică a Universităţii de...
Timiş: În premieră naţională, Spitalul de Copii Timişoara va avea un centru pentru boli rare În premieră naţională, la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara se va înfiinţa un centru de prevenire şi tratare a bolilor genetice rare invalidante încă în perioada prenatală, în proiect fiind atraşi aproape un milion de euro.
Timiş: Ecograf pentru depistarea precoce a patologiei şoldului la copil Patologia şoldului la copil va putea fi depistată din faza incipientă la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara datorită unui ecograf de înaltă performanţă şi a unui sistem de artroscopie care au fost achiziţionate de spital în cadrul unui proiect.