Cele mai citite
 


Iaşi: O fata de 13 ani a născut un băiat de 3,2 kilograme
vineri, 30 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fata de 13 ani, care a fost adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna", a născut miercuri un băiat în greutate de 3,2 kilograme.
Fata, din localitatea vasluiană Movileni, a născut după 37 de săptămâni de sarcină un băiat sănătos, după ce a rămas gravidă, susţine ea, cu un bărbat în vârstă de 63 de ani.
Ea a fost transferată de la Spitalul Municipal Bârlad cu ajutorul unui elicopter şi echipaj SMURD, din cauza unei afecţiuni cardiace grave de care suferea.
Dr. Maricica Păvăleanu, managerul maternităţii "Elena Doamna" susţine că, deşi fata a născut prematur din cauza unor afecţiuni de sănătate, în urma unei operaţii de cezariană, nou-născutul este perfect sănătos, în blocul operator fiind prezent şi un cardiolog gata să intervină în cazul în care era nevoie.
Cei doi, mamă şi fiu, vor rămâne internaţi sub supraveghere medicală şi tratament, din cauza problemelor de sănătate ale mamei.
Tânăra provine dintr-o familie săracă, ce trăieşte într-o localitate de lângă Bârlad. Ea susţine că tatăl copilului este un vecin, un bărbat în vârstă de 63 de ani, lucru negat de acesta.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Generală şi Protecţia Copilului Vaslui, sexagenarul este cercetat în prezent de autorităţile locale pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: O fata de 14 ani care a născut prematur a fost stabilizată de medicii de la Spitalul 'Cuza Vodă' Medicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi au reuşit să stabilizeze o fată de 14 ani care a născut prematur, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale prof.univ.dr Mircea Onofriescu.
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...
Iaşi: O femeie de 155 de kilograme a născut o fetiţă de 3,75 kilograme O femeie în greutate de 155 de kilograme a născut o fetiţă de 3,75 kilograme, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul 'Elena Doamna' nu va fi acuzat de malpraxis în cazul Ciobanu Personalul medical de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Elena Doamna' nu este vinovat de malpraxis în cazul pacientei care în luna septembrie a născut un făt care era mort de mai bine de 24 de ore înainte de naştere, deşi în momentul internării medicii i-au dat asigurări că acesta este în viaţă...
Iaşi: Primul născut de la Maternitatea 'Cuza Vodă' prin programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer derulat de MS Un băiat cu o greutate de aproape trei kilograme este primul copil născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, prin programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer derulat de Ministerul Sănătăţii (MS).
ŞTIINŢÃ Prima operaţie intrauterină efectuată în România La 15 iulie 2011, o echipă de medici de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină. Intervenţia se impunea deoarece în timpul unui control de rutină efectuat unei tinere în vârstă de 21 de ani, care atunci...