Cele mai citite
 


Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate încheie anul fără datorii către furnizorii de servicii
vineri, 30 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a încheiat decontarea facturilor către furnizorii de servicii farmaceutice cu care se află în relaţie contractuală, în valoare de peste 26.000.000 de lei, sumă care reprezintă contravaloarea reţetelor compensate şi gratuite eliberate de farmacii în primele luni ale anului în curs.
"S-a făcut şi plata aferentă medicamentelor eliberate în regim de compensare de 40%, acordată pensionarilor cu venituri de până la 700 de lei pe lună. În acest caz, valoarea facturilor pentru perioada martie - septembrie se ridică la 1.768.740 de lei. Astfel, CJAS Timiş încheie anul 2011 având achitate obligaţiile de plată către furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, conform prevederilor stipulate în contractul - cadru încheiat cu aceştia", a declarat joi, pentru AGERPRES, Oana Răchitan, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
Ea a adăugat că toate contractele încheiate până la data de 31 decembrie 2011 cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale se vor prelungi prin acte adiţionale cu valabilitate până la data de 31 ianuarie 2012, cu îndeplinirea tuturor condiţiilor privind relaţiile contractuale dintre casa de asigurări şi furnizori.
Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale. În luna ianuarie va avea loc procesul de contractare a serviciilor medicale pe toate domeniile de asistenţă medicală pentru anul 2012. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Casa de Asigurări de Sănătate a primit bani la rectificarea bugetară Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş va folosi banii primiţi la rectificarea bugetară pentru plata furnizorilor de servicii medicale, pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, dar şi pentru spitale.
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate a finalizat procesul de contractare cu furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a finalizat procesul de contractare pe anul în curs cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţ.
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.
Timiş: Farmaciile încep să dea faliment Farmaciile din Timiş încep să dea faliment sau să fie înghiţite de alte lanţuri farmaceutice, după ce prin Hotărârea de Guvern 1088/2009 s-a decis ca farmaciile să-şi recupereze banii în termen de trei luni pentru reţetele gratuite şi compensate onorate, respectiv după 120 de zile pentru reţetele eliberate...
Timiş: Casa de Sănătate lărgeşte măsurile antifraudă implementate în spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis lărgirea măsurilor antifraudă implementate în cursul lunii iulie la nivelul spitalelor din aria de competenţă, ca urmare a numărului mare de sesizări venite din partea asiguraţilor şi a controalelor efectuate la furnizorii de servicii medicale...
Timiş: CJAS a desfiinţat listele de aşteptare pentru asiguraţii care vor dispozitive medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a desfiinţat listele de aşteptare cu pacienţii care au nevoie de dispozitive medicale, întrucât s-au rezolvat toate problemele, iar situaţia a ajuns la zi.