Cele mai citite
 


Traian Băsescu, declarat apt să-şi exercite mandatul de preşedinte de către comisia medicală
vineri, 30 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi nu suferă de nicio afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau care să-l împiedice să exercite mandatul de preşedinte al României, potrivit comisiei medicale responsabile de examenul medical anual efectuat de şeful statului.
"În urma examenelor clinice pluridisciplinare, a analizelor de laborator şi a examenelor paraclinice imagistice (examen radiologic, ecografie, imagistică prin rezonanţă magnetică, tomografie computerizată), Comisia medicală a constatat că Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, este APT din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Domnul Traian Băsescu nu suferă în momentul de faţă de nicio afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau viaţa şi care să îl împiedice să exercite mandatul de preşedinte al României", se arată într-un comunicat de presă semnat de general de brigadă medic Mihai - Marius Mureşan şi de colonel medic Emil - Aurelian Ranetti.
Preşedintele Traian Băsescu a efectuat miercuri vizita medicală anuală, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila". AGERPRES/(AS-Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Un performant aparatul de imagistica prin rezonanţă magnetică - IRM a fost dat în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în cadrul unui amplu program de dotare cu aparatură medicală, finanţat de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
Traian Băsescu, apt să exercite funcţia de preşedinte, potrivit testării medicale anuale Preşedintele Traian Băsescu are o stare de sănătate bună şi este apt pentru a exercita funcţia de şef al statului, potrivit rezultatului testării medicale anuale, informează Administraţia Prezidenţială.
Băsescu: Participarea altor structuri decât ale MAI la situaţiile de urgenţă este o necesitate Fostul preşedinte Traian Băsescu a apreciat, luni, că este o necesitate promovarea unei noi legi a sănătăţii care să permită intervenţia la situaţii de urgenţă şi a altor structuri decât cele ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv din zona sectorului privat şi a autorităţilor locale.
Băsescu despre dezinfectanţi: SRI avea obligaţia să sesizeze parchetele;voi spune tot ce ştiu despre sănătate/educaţie Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat luni că SRI avea obligaţia să sesizeze parchetele pe tema dezinfectanţilor, menţionând că are "serioase dubii" cu privire la informarea Preşedinţiei de către Serviciu pe acest subiect.
Comunicat de presă - Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' Astăzi, 25 septembrie a.c., la Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional, a avut loc deschiderea oficială a lucrărilor celei de-a 40-a ediţie a Congresului Societăţii Române de Neurochirurgie (SRC), eveniment ştiinţific cu participare internaţională, în cadrul căruia este organizat şi cel de-al 19-lea...
Bogdan Oprea: Preşedintele a efectuat controlul medical anual marţi Preşedintele Traian Băsescu a efectuat controlul medical anual în cursul zilei de marţi, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.