Cele mai citite
 


Olt: Donaţie de aparatură medicală a Departamentului Loiret (Franţa) pentru Spitalul Slatina
sâmbătă, 24 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul General Loiret (Franţa) a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina echipamente medicale în valoare de peste 140.000 euro, aparatura fiind deja adusă la spitalul slătinean şi urmând a fi pusă în funcţiune în prima parte a anului viitor, cu sprijinul unor specialişti din Franţa.
Consilierul preşedintelui Consiliul Judeţean Olt, Miruna Sârghie, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că donaţia de aparatură medicală este parte a unui parteneriat între Consiliul Judeţean Olt şi Consiliul General Loiret, în baza căruia au avut loc mai multe schimburi de experienţă între fermieriii români şi francezi, donaţii de carte, echipamente IT şi aparatură medicală din partea părţii franceze pentru diferite instituţii de sănătate şi cultură din judeţul Olt.
Aparatura donată acum Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina este destinată secţiilor Explorări funcţionale, ORL, UPU, Meidcală, Pediatrie şi Ambulatoriului.
Anul trecut, Consiliul General Loiret a trimis spitalului slătinean o linie laparoscopică pentru intervenţii chirurgicale, iar în 2009 aparatură pentru secţia ORL, dar şi cărţi pentru şcoli şi biblioteci.
Tot în cursul acestei săptămâni, francezii din Loiret au donat cărţi în limba franceză pentru 20 de biblioteci rurale din judeţul Olt. AGERPRES/(AS, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.
Olt: Spitalul Slatina, dotat cu o linie nouă pentru chirurgia laparoscopică Slatina, 27 aug /Agerpres/ - Consiliul General al regiunii Loiret din Franţa a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina echipamente medicale de ultimă generaţie pentru intervenţii chirurgicale laparoscopice.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Intervenţie chirurgicală în premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă formată din trei medici printre care şi un obstetrician de la Spitalul Niguarda din Milano a efectuat vineri o intervenţie chirurgicală cu laparoscopul din blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, intervenţie ce constituie o premieră pentru spitalul din Slatina.
Olt: Tomograf nou şi modernizări la UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Un computer tomograf nou a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), care a fost anul acesta extinsă, modernizată, recompartimentată şi dotată cu echipamente medicale, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, Andrei Iordache.
Olt: CJ a alocat aproape şase milioane de lei pentru UPU de la SJU Consiliul Judeţean (CJ) Olt a alocat joi, în şedinţă extraordinară, aproximativ şase milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, în vederea dotării cu echipamente medicale şi extinderii Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).