Cele mai citite
 


George Michael a mulţumit personalului spitalului din Viena pentru că i-a salvat viaţa
duminică, 25 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
George Michael a declarat vineri că s-a vindecat de penumonia care l-a ţinut într-un spital vienez timp de o lună, informează AP.
Luptând cu lacrimile, cântăreţul a afirmat că i s-a făcut o traheotomie şi 's-a trezit' în spital acum 10 zile, adăugând că a minimalizat seriozitatea bolii sale pentru a evita alarmarea fanilor.

'Au petrecut /personalul spitalului/ trei săptămâni luptând să mă ţină în viaţă. Nu vreau să vă povestesc toate amănuntele pentru că vreau să îmi protejez familia de unele dintre ele şi sunt sigur că le voi scrie pe toate, dar a fost de departe cea mai groaznică lună a vieţii mele'.

Fostul solist al formaţiei Wham! a fost internat la spitalul AKH din Viena luna trecută după ce şi-a anulat un spectacol din capitala austriacă, fiind externat joi. Foarte puţine detalii au fost eliberate asupra stării de sănătate a lui George Michael, deşi doctorii acestuia au declarat că artistul nu suferă de probleme medicale preexistente.

Michael şi-a scurtat apariţia în public de vineri după doar 10 minute, părând prea slăbit pentru a mai putea continua şi prea emoţionat după ce mulţumise personalului spitalului pentru salvarea vieţii sale.

'Am avut pneumonie streptococ-ceva', a glumit cântăreţul asupra numelui bolii care l-a forţat să anuleze un turneu european de concerte, adăugând că a petrecut cele 10 zile de când s-a trezit mulţumind personalului medical pentru că l-a ţinut în viaţă în unitatea de terapie intensivă.

'Nu am voie să vorbesc prea mult, dar Crăciun fericit', a afirmat Michael când a ieşit pentru o întâlnire cu reporterii şi fotografii.

Cântăreţul a susţinut că experienţa îl va face mai spiritual şi mai recunoscător pentru viaţa sa. 'Am o viaţă incredibilă şi dacă nu eram prea spiritual acum patru-cinci săptămâni, sunt cu siguranţă acum', a completat acesta.AGERPRES/(Letiţia Pană)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Florentina Ioniţă Radu (Spitalul Militar): Doi pacienţi - transferaţi la Bristol şi Newcastle; au ajuns cu bine Niciun rănit în incendiul din club Colectiv nu se mai află pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'', doi pacienţi fiind transferaţi în spitale din Bristol şi Newcastle, a anunţat luni managerul instituţiei, Florentina Ioniţă Radu.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Zece pacienţi, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi La secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi sunt internate, în prezent, zece persoane rănite în incendiul de la clubul Colectiv, starea lor este stabilă, însă două au o situaţie mai delicată, a precizat, vineri, directorul medical Cristian Niţescu.
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...
80 de specialişti români participă la Simpozionul Danubian de Transplant de la Viena Un număr de 80 de specialişti români nefrologi, anestezişti de terapie intensivă şi chirurgi vor participa pe 10 decembrie la Viena la a şaptea ediţie a conferinţei Danubian Transplant Symposium, singura manifestare ştiinţifică medicală românească de această anvergură organizată în străinătate.