Cele mai citite
 


Botoşani: Proiect de un milion de euro pentru eficientizarea serviciilor către cetăţeni
miercuri, 28 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Instituţia Prefectului judeţului Botoşani va implementa un proiect cu finanţare europeană, de aproximativ un milion de euro, pentru eficientizarea serviciilor către cetăţeni, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, prefectul Cristian Roman.
Potrivit acestuia, proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional "Dezvoltarea capacităţii administrative" şi se numeşte "Îmbunătăţirea calităţii şi eficienţa furnizării serviciilor".
"Este vorba de servicii către cetăţeni. Avem un parteneriat în acest proiect cu 12 instituţii publice. Am considerat că nu este bine să îi învăţăm doar pe alţii să facă proiecte. Am scris noi înşine un proiect", a afirmat Roman.
Printre partenerii Prefecturii se află Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale, Casa Judeţeană de Pensii, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Inspectoratul Şcolar, Direcţia pentru Cultură, Direcţia Judeţeană de Statistică şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
În cadrul proiectului, funcţionarii Instituţiei prefectului, dar şi ai celorlalte instituţii partenere vor participa la cursuri de pregătire profesională. De asemenea, autorităţile implicate vor beneficia de tehnologie informatică. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Şcoală de vară pentru situaţii de urgenţă, rezervată elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ), filiala Botoşani a Crucii Roşii şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani vor organiza, în luna august a acestui an, o şcoală de vară pentru pregătirea elevilor în domeniul situaţiilor de...
Botoşani: ISU are în dotare patru noi ambulanţe de tip SMURD Patru ambulanţe de tip B2, care vor fi utilizate de Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD), au fost predate, joi, echipajelor SMURD din judeţul Botoşani.
Botoşani: 300 de elevi vor participa la Şcoala de vară pentru situaţii de urgenţă organizată de ISU Circa 300 de elevi vor participa, în perioada 11 - 26 iulie, la a şasea ediţie a Şcolii de vară "Prezent şi Viitor în Siguranţă", organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.
Botoşani: Proiect pentru autospeciale şi echipamente de intervenţie în situaţii de urgenţă Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au lansat, marţi, un proiect în baza căruia vor fi achiziţionate atât în Botoşani, cât şi în celelalte cinci judeţe ale regiunii Nord - Est autospeciale şi echipamente de intervenţii în situaţii de urgenţă.
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă în faţa CJ Botoşani, 18 feb/ Agerpres/- Aproximativ 40 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi, sediul Consiliului Judeţean, în semn de protest faţă de neacordarea unor drepturi salariale, dar şi faţă de condiţiile de muncă.
Botoşani: Măsuri luate de autorităţi după apariţia a trei cazuri de rabie Botoşani, 31 oct /Agerpres/- Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Direcţia de Sănătate Publică au declanşat anchete pentru depistarea tuturor animalelor şi persoanelor care ar fi putut să se îmbolnăvească, ca urmare a înregistrării a trei cazuri de rabie, a anunţat, miercuri...